Belföld

2014.06.07. 09:14

Balesetek miatt nagy a torlódás az M7-esen és a 7-es úton a Balaton felé

Balesetek miatt nagy torlódás alakult ki az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán és a 7-es úton szombat délelőtt - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint az M7-es autópályán Martonvásár és Baracska között, a 30-as kilométerszelvényben két személygépkocsi összeütközött. Az autók a belső sávban állnak, a műszaki mentés idején fél pályán halad a forgalom, nagy a torlódás. A balesetben senki sem sérült meg.

A járművezetőknek azt javasolják, hogy Martonvásárnál hajtsanak le az autópályáról a 7-es útra, onnan a következő felhajtónál, Baracskánál térjenek vissza a sztrádára.

Baleset történt azonban a 7-es úton is: Szabadbattyán külterületén egy személyautónak kitört a kereke. A jármű elfoglalja az egyik forgalmi sávot, elszállításáig rendőri irányítás mellett felváltva, váltakozó irányban halad a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!