Belföld

2013.07.11. 09:38

Késelésig fajult egy családi vita a VIII. kerületben

Budapest - Ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek egy késelésig fajult családi veszekedés során csütörtök reggel Budapesten, egy VIII. kerületi bérházban.

MTI

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-nek elmondta: a Doboz utcai bérházban élettársak vesztek össze, a nő gyermekei pedig anyjuk védelmére keltek. A vita hevében a férfi és a két gyermek is kést ragadott - valamennyien megsérültek.

Mentősök szállítanak el hordágyon egy nőt a főváros VIII. kerületében, egy Doboz utcai bérház előtt 2013. július 11-én, ahol késelésig fajult egy családi veszekedés. A bérházban élettársak vesztek össze, a nő gyermekei pedig anyjuk védelmére keltek. A vita hevében a középkorú férfi és a két gyermek is kést ragadott. A középkorú nő és egyik fia súlyos, a másik fiú és a nő élettársa könnyű sérüléseket szenvedett. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A körülmények tisztázására az adatgyűjtés folyamatban van, a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztálya eljárást indított - mondta Dudás-Kanyog Andrea.

Rendőr és mentős áll egy megbilincselt kezű férfi mellett a főváros VIII. kerületében, egy Doboz utcai bérház előtt 2013. július 11-én, ahol késelésig fajult egy családi veszekedés. A bérházban élettársak vesztek össze, a nő gyermekei pedig anyjuk védelmére keltek. A vita hevében a középkorú férfi és a két gyermek is kést ragadott. A középkorú nő és egyik fia súlyos, a másik fiú és a nő élettársa könnyű sérüléseket szenvedett. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese azt mondta: a helyszínről négy embert vittek kórházba. Egy középkorú nő és egy fiatal fiú súlyos, egy fiatal és egy középkorú férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!