Belföld

2012.07.03. 09:14

A TEK hozott ki a házából egy zavart férfit Bokodon

Címkék#bokod#tek

A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai fogtak el egy állandó orvosi kezelés alatt álló, önmagára is veszélyes férfit, aki fejszével és késekkel felfegyverkezve bezárkózott a bodoki házába - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-vel.

MTI

Léber Gabriella elmondta: miután a 41 éves férfi hétfő délután berontott a saját házába, majd fejszét és késeket vett magához, a nővére egy másik, szintén ott lakó nővel együtt kimenekült az épületből és értesítették az oroszlányi kapitányságot.
    
A férfi eltorlaszolta az ajtót, nem volt hajlandó együttműködni a rendőrökkel. Bár egyedül tartózkodott a házban, önmagára is veszélyes állapotban volt, ezért a rendőrök a TEK segítségét kérték.
    
A központ munkatársai órákon át próbálták rábeszélni a férfit, hogy önként hagyja el a házat, de ő erre nem volt hajlandó. Végül a TEK budapesti és győri munkatársai hozták ki az épületből.
    
"Nem sokkal 16 óra előtt a Terrorelhárítási Központ kommandósai betörtek a házba, elfogták a férfit és átadták őt az időközben helyszínre érkező mentősöknek" - írta a rendőrség, hozzátéve: a mentőszolgálat munkatársai a 41 éves bokodi férfit kórházba szállították.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!