Belföld

2009.11.19. 13:21

Hármasgyilkosság: előzetesben a gyanúsított

Előzetes letartóztatásba helyezték csütörtökön Kecskeméten azt a 29 éves kelebiai férfit, akit a tompai hármasgyilkosság elkövetésével gyanúsítanak.

MTI/AP

A Kecskeméti Városi Bíróság nyomozási bírója harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki beismerte a gyilkosságok elkövetését - mondta Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
   
A bűncselekmény felderítésére létrehozott nyomozócsoport, a tompai hármas emberölési ügyben, több emberen, közte védekezés képtelen személlyel szemben elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanújával hétfőn vette őrizetbe a 29 éves kelebiai férfit, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését.
   
November 4-én Tompán egy lovaspanziónak épített fogadóban holtan találta 65 éves édesapját a lánya. A kiérkező háziorvos az elhunyton bántalmazásra utaló nyomokat talált, ezért értesítette a rendőrséget. A helyszíni szemle során az egyik melléképületben, egy személygépkocsi csomagtartójában megtalálták az elhunyt férfi 61 éves feleségének és 41 éves, másik lányának holttestét is, akiken szintén bántalmazásra utaló nyomokat találtak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!