Belföld

2009.08.10. 08:55

Hatalmasat ütközött a kamion és a személygépkocsi: baleset a 43-as főúton - öt halott (frissítve, fotóval)

Budapest - Öt román állampolgár, egy gyermek és négy felnőtt halt meg abban a személygépkocsiban, amely összeütközött egy kamionnal a 43-as főúton hétfő hajnalban - tájékoztatta Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.

zaol.hu
















A spanyol rendszámú egyterű gépkocsi Deszk és Klárafalva között - feltehetően egy másik járművet előzve - egy kanyarban áttért a mentirány szerinti bal oldalra és ott frontálisan összeütközött egy román kamionnal - mondta az őrnagy.
    
A személygépkocsiban egy román család - egy tizenkét éves gyerek és szülei -, valamint két további felnőtt utazott, a balesetben valamennyien életüket vesztették - közölte a szóvivő. Hozzátette: a kamionsofőr könnyebb sérüléseket szenvedett.
    
Az ütközés következtében a személyautó a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, alkatrészei tízméteres sugarú körben szétszóródtak az úton és környékén. A helyszínre három autóval érkeztek tűzoltók, hogy a személygépkocsiból kifeszítsék a már élettelen utasokat - jelentette az MTI tudósítója.
       
A baleset miatt teljes útlezárás van érvényben a 43-as úton, ahol a várakozó kamionokból és a személyautókból több kilométeres sor alakult ki. A rendőrség a forgalmat Hódmezővásárhely-Makó irányába tereli el.

Forrás és kép: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!