Belföld

2009.04.28. 15:44

Durva! Mentősöket támadtak meg

Budapest - Megtámadták a mentőautót vezető sofőrt, majd kiszúrták a jármű mindegyik kerekét Szigethalmon - közölte a Samaritanus mentőszolgálat kommunikációs munkatársa kedden.

zaol.hu

A társaság mentőautója hétfő este Szigethalom belterületén lakcímet keresve lassan haladt, ezért a mögötte lévő személyautó sofőrje agresszívan, dudálva, villogva próbálta megelőzni a mentőt - mondta Dávid Ferenc. Miután az előzés sikerült, a személyautó sofőrje számon kérte a mentő vezetőjét, hogy miért megy lassan, majd a félig nyitott ablakon keresztül többször arcon ütötte a mentőst.
    
Az esetről értesítették a rendőrséget, akik előállították a három támadót. Amíg a mentősök a rendőrség épületében voltak, ismeretlenek kiszúrták a mentőautó mindegyik kerekét, így azt autómentővel kellett elszállítani - számolt be Dávid Ferenc. Elmondása szerint a szolgálatnak mintegy 60-80 ezer forint kára keletkezett.
    
Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy csoportos garázdaság miatt állították elő a három huszonéves fiatalt, a jármű megrongálása miatt pedig ismeretlen tettes ellen nyomoznak.


Forrás: MTI 

Ezek is érdekelhetik