Állatvilág

2012.09.06. 16:49

Olvasóink szavazatai alapján Várpalotai Boglárka a legszebb kutya

Gángó-Póczek Bernadettet kérdeztünk röviden Várpalotai Boglárkáról.

zaol.hu

Miért ezt a fajtát választotta?

3 kicsi gyerkőc van a családban, melléjük ez a fajta tűnt a legjobb választásnak.

Hány éves a kutya?

Bogi kutya az egyéves aranyszínű, hullámos szőrű golden retriever kishölgy törzskönyvezett szülőkkel büszkélkedhet, 2011. április 14-én született Várpalotán Nimród Uti Samantha és Récsedombi Szellő Croch kölykeként.

Mit szeret enni?

Rendkívül ínyenc és válogatós, nem mindegy, mi kerül elé. Nem igazán szereti a kutyatápokat, kedvence a gazdik vasárnapi husis ebédje.

Mi a kedvenc elfoglaltsága?

A napja legkedvesebb része, amikor a család az udvaron van, mert ilyenkor jön el az Ő ideje. Nem szeret egyedül lenni, imádja, ha Vele foglalkoznak. Nagyon szeret a gyerekekkel játszani, nagy türelemmel viseli minden szeszélyüket. Futkos utánuk, részt vesz a játékaikban. Nagyon szeret fürdeni, csobbanni a vízben, és imádja, a kutyakefével fésüljük. Legkedvesebb helye a kutyakosara, oda vonul vissza éjszakára. Bogi a legbarátságosabb, legjobb szívű kutyus a világon ♥

Mi volt az eddigi legemlékezetesebb csínytevése:

Kölyökkorában sok csínytevése volt. Kibontotta a gyerekek letakart homokozóját, de csak akkora részen tépte szét a takarófóliát, hogy jól bele tudja magát vackolni. Tujákat tépázott meg az udvaron, és kiszedett a földből néhány kerti solar lámpát is. Mára már sokkal nyugodtabb.

Volt már korábban állat a háznál?

A Mi kis családunknak Bogi az első kutyája, csak a Mamiéknál volt kutyus régebben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!