Vasboldogasszony

2012.02.21. 10:42

Farsangi karnevál Vasboldogasszonyban

A farsangi időszakban a bálok, a partik egymást érik. A fiataloktól kezdve az idősekig Vasboldogsszonyon is részt vettek a farsangi mulatságban a minap.

Szermjagin Marianna

Az idősek klubja fánkot sütött, a szülők, s a képviselők pizzát, s ízletes teát készítettek a vendégeknek. Akinek kedve volt, felöltözött. A résztvevők megcsodálták egymás ruháját, s aztán vidám „mulatozásba” kezdtek. Aki pedig kedvet érzett, társasjátékozhatott, mások szaladgáltak vagy táncoltak. Nagy sikert aratott a pizza és az ízletesen elkészített fánk házi készítésű lekvárral vagy eperöntettel. A gyerekek élvezettel falatoztak, s egy pohár teával oltották szomjukat. Majd újra a játékba feledkeztek, míg szüleik kellemes beszélgetést folytattak egymással. Mindenki felszabadult volt, s jól érezte magát.


Több ilyen együtt töltött délutánra lenne szükség, hiszen így a gyerekek nemcsak az interneten keresztül beszélgetnének, hanem megtanulhatnák a „hagyományos” formáját az együttlétnek illetve a kommunikációnak. A szülőkre pedig pihentető, stressz oldó hatást gyakorolhatna egy ilyen összejövetel, s talán jobban megismerhetnék egymást az egy faluban élő emberek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!