30°

Kedves diákok! Kedves szülők!

A Zalai Hírlap idén is meghirdeti a Színötös akciót: bemutatjuk azokat a Zala megyei általános iskolás tanulókat, akik kitűnően teljesítették az évet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva jelentkeznek felhívásunkra. Arra biztatunk tehát benneteket, csatlakozzatok a színötösök csapatához! Jelentkezéseket az alsó tagozatos szöveges értékeléssel is elfogadunk, ha tartalmazza a „követelményeknek jól megfelelt” vagy „megfelelt” összegzést. A jelentkezési határidő 2018. július 5. A beérkező és a feltételeknek megfelelő, színötös bizonyítvánnyal rendelkező gyerekek fotóit és adatait a Zalai Hírlapban és a zaol.hu-n közöljük. Minden színötös tanuló a kislődi Sobri Jóska Bakonyi Élményparkba szóló karszalagos belépőt kap. A kalandpark pénztárában fel kell mutatni a gyermek fényképét tartalmazó napilapot.

Színötös tanulók

Íme, az első csokornyi kitűnő tanuló, mely a Zalai Hírlap július 10-i számában jelent meg. Ide kattintva tekintheti meg.

A második csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Zalai Hírlap július 13-i számában jelentek meg, ide kattintva tekintheti meg.

A harmadik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Zalai Hírlap július 17-i számában jelentek meg, ide kattintva tekintheti meg.

A negyedik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Zalai Hírlap július 20-i számában jelentek meg, ide kattintva tekintheti meg.

Az ötödik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Zalai Hírlap július 24-i számában jelentek meg, ide kattintva tekintheti meg.

Az hatodik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Zalai Hírlap július 27-i számában jelentek meg, ide kattintva tekintheti meg.