Szepetnek

2016.04.10. 07:44

Érték van az éveikben - Tizenkettedszer találkoztak a szépkorúklubok

Szepetnek – Az ifjúság is megirigyelhetné azt a jó hangulatot, amit a nyugdíjas kulturális találkozó résztvevői teremtettek szombaton a község művelődési házában.

Tizenkettedik alkalommal invitálta a szepetneki Nefelejcs Egyesület művészeti délutánra azokat a zalai szépkorú klubokat, amelyekkel régóta ápolnak baráti viszonyt.

– Büszkék vagyunk arra, hogy 17 szervezet – közel 200 szépkorú társunk – fogadta el a meghívásunkat. Lovásziból, Újudvarról, Fityeházról, Bajcsáról és Eszteregnyéről is eljöttek hozzánk – mesélte a házigazda egyesület elnöke, Grabant Jánosné.

– Nem csak érték, élet is van az éveikben – mondta elismerően Szepetnek polgármestere, Vlasicsné Fischl Tímea, miközben vastaps kísérte az első fellépő, Hegedűs Kálmánné szavalatát.


A különböző művészeti csoportok késő délutánig egymást váltották a színpadon.

Pódiumra lépett a helyi kórusokon túl – többek közt – a kanizsai Tüttő János Nótaklub, a Csillag Citerazenekar és az Őszirózsa Dalkör.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!