Sportvilág

2015.09.17. 14:43

Hajnali kettőkor is tartott az ünneplés

Nagykanizsa - Hogy az Arsenal zágrábi vendégjátékán közel sem volt teltház, az nem a zalai futballimádókon múlt: megyénkből több tucat szurkoló volt ott a helyszínen szerda este.

Kühne László

A földrajzi közelség kiváló alkalmat nyújtott, hogy az angol Arsenal hívei élőben láthassák kedvenceiket. Ám a stadion környékén nem csak az Ágyúsok mezébe bújt magyarokat láthattunk Nagykanizsáról például (amint azt képünk is bizonyítja) Dinamo Zagreb-különítmény kelt útra a Bajnokok Ligája F-csoportjának mérkőzésére.

A helyszínen egyébként kiváló és nyugodt volt a hangulat, bár volt némileg arrogáns, arsenalos honfitársunk, akit a helyi pultosnak kellett kimenekítenie a Dinamo-szurkolók egyik törzshelyéről. Talán mondani sem kell: a magyar fiatalember Walcott-mezben tévedt ellenséges területre ...

A hazaiak végül 2-1-re győzték le Arsene Wenger legénységét az első forduló meccsén úgy, hogy Olivier Giroud az ágyúsoktól a 40. percben a kiállítás sorsára jutott. Ez persze a zágrábiak érdemeiből semmit nem von le, a találkozó végén a majd' 18 ezer ember önfeledten ünnepelhette övéit s tanúsíthajuk, hogy ez még hajnali kettőkor is javában tartott a kiszolgáló egységekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!