Sportvilág

2015.06.10. 15:22

Lesz-e a közeljövőben baba Button?

Jessica Button a Hello magazinnak mesélt esküvőjükről, edzésről és gyermekvállalásról

Tajthi Andrea

Fotó: Tajthi Andrea

Talán állíthatjuk, hogy Jessica és Jenson Button az F1-es paddock álompárja. A modell az elmúlt években számos versenyre elkísérte párját, szurkolt neki, és legalább annyira kedveltté vált a rajongók körében, mint maga Jenson Button, köszönhetően közvetlen és barátságos személyének.

Szilveszterkor a pár össze is házasodott Hawaii-n, szűk családi-, és baráti körben.

A Hello magazinnak Jessica Button mesélt esküvőjéről, magánéletéről, és arról is, mennyire sajnálja, hogy Jenson édesapja, John nem lehetett ott a nagy napon, miután 2014-ben elhunyt.

"Hihetetlen nap volt. Nagyon személyes és intim. Magunk írtuk a fogadalmainkat, mert igazán személyes dolgokat akartunk mondani. A nővéreim is sírtak olykor."

"A ruhámat magam terveztem, egyszerű és szolid darab."

"Elsírtam magam párszor, főleg mikor Jenson az édesapjáról beszélt." - idézi Jessicát a Hello magazin. "Nagyon hiányzott neki, csak úgy, mint nekem. Szerettem őt. Olyan volt, mintha nekem is az apám lenne, és úgy is kezelt, mint a saját lányát. Nehéz nélküle."

Jessica arról is beszélt, hogyan szokott edzeni, gyakran épp Jensonnel együtt.

"Szeretem hajtani magam. Ahogy Jenson is. Szoktunk együtt edzeni, de futni nem, mert ő sokkal, sokkal gyorsabb, mint én. Nem tudok vele lépést tartani."

És vajon lesz-e a közeljövőben baba Button?

"Mindenképpen szeretnék majd anya lenni. Ha csak fele olyan jó anya leszek, mint az én anyukám, már nagyon boldog leszek. De jelenleg még dolgozom és utazok Jensonnel, ez pedig nagyszerű, de nem a legjobb életmód a gyerekeknek, szóval még várunk kicsit. Még nem érzem nyomás alatt magam a gyerekvállalás kapcsán."

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!