Sport

2017.05.05. 17:05

Támadót vesztettek Paudits Patrik kiesésével - Elég volt a pofonokból a ZTE FC vezetőedzője, Csató Sándor szerint

ZALAEGERSZEG - Kétségkívül derűsebb a hangulat a ZTE FC NB II-es labdarúgó csapatánál azzal, hogy szerdán nyertek a Békéscsaba otthonában. Ám van egy rossz hír is: Paudits Patrik hosszú időre kidőlt. A ZTE FC vasárnap(18.00) a már kiesett SZEOL SC-t fogadja.

Kerkai Attila

Több szempontből is nagyon fontos meccset nyert meg szerdán Békéscsabán a ZTE FC, ami annál értékesebb, hogy az egyik élcsapat otthonában született meg. Azon a találkozón már nem játszhatott Paudits Patrik, aki még a Sopron elleni találkozón lépett rosszul és le kellett cserélni. Mint kiderült, nagy a baj, hiszen Paudits keresztszalag szakadást szenvedett, a jövő héten operálják és minimum fél éves kihagyás vár rá.

A hírnek egyáltalán nem örült Csató Sándor, a ZTEFC vezetőedzője, hiszen egy fontos ember, az ellenfélre mindig veszélyes támadó esett ki csapata rotációójából. A SZEOL-nak egy győzelemmel a háta mögött feszülhet neki csapata.

Paudits Patrik kiválása nem jött jókor, ráadásul hosszú időre kiesik a csapatból a megsérült támad
Fotó: Pezzetta Umberto

- Négy vereség után győzni, ez mindig jót tesz a lelkeknek, s nincs ez másként nálunk sem - jelezte a szakvezető a következő fellépés előtt. - Remélem, mostantól elhiszik a játékosok, ha fejben koncentráltak, akkor nem érnek bennünket olyan meglepetések, mint korábban. És ezt, most nem csak az élcsapatok elleni meccsekre értem, hanem az úgynevezett gyengébb ellenfelekre is. Azt nem tudom, hogy a kiesés ténye mit hoz ki a SZEOL-ból, mindenesetre nem szabad félvállról vennünk a szegediek elleni csatát. Ha úgy állunk hozzá ehhez a mérkőzéshez, mint a szerdaihoz, akkor nem lehet gond. Kaptunk már pofonokat, több tényleg nem kéne már.

A labdarúgó NB II 34. fordulójának programja:

Vasárnap, 14.00: Vác-Cigánd. 16.45: Nyíregyháza-Kisvárda. 17.30: Szeged 2011-Szolnok, Cegléd-Soroksár, Mosonmagyaróvár-Békéscsaba, Dorog-Puskás Akadémia. 18.00: Balmazújváros-Budaörs, ZTE FC-SZEOL SC, Siófok-Sopron, FC Csákvár-Kozármisleny.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!