Sport

2014.10.10. 16:15

Két zalai fiatal is dobogóra állhatott

Zalaegerszeg - A Magyar Lovas Szövetség Bábolnán rendezte meg a díjlovaglók számára a Talentum Kupa 2014. évi országos döntőjét, melyen egy zalai siker is született.

Kerkai Attila

Az ifjúsági kategória A-osztályában két zalai fiatal is ott volt Bábolnán, akik mindketten dobogóra állhattak. Közülük is Iván Hanna, a Kanizsai LK versenyzője szerepelt jobban, aki Monte Campione nevű lovával bajnoki címet szerzett. A fiatal versenyző Zalaegerszegen él és tanul, s kisgyerek kora óta lovagol. Ez a siker pedig csak megerősítette tehetségét, ráadásul csapatban is tagja volt a győztes Nyugat-Magyarország együttesének.

A másik zalai dobogós versenyző pedig Farkas Boglárka, a bagodi Pro Equus LK lovasa, aki Gidrán XIX-61 (IGE) nevű lován a dobogó harmadik fokára állhatott fel, ami szintén kiváló eredmény.

Iván Hanna a dobogó legfelső fokán, de mellette a 3. helyezett Farkas Boglárka is érmet vehetett át (Fotó: babolnamenes.hu)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!