Sport

2013.06.04. 17:20

Milassin Mór magyar bajnok lett

Nagykanizsa - A Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban rendezték az utánpótlás kardvívók magyar bajnokságán a gyermek korcsoport fiú kardozói között az NTE TE 1866 vívója, Milassin Mór aranyérmet szerzett.

A kanizsaiak közül Milassin Mór teljesítménye azért is figyelemre méltó, mivel saját korosztálya, a gyermek férfi kardban elhódított magyar bajnoki címe mellett az egy évvel idősebbeknél  újonc férfi kardban  is felállhatott a dobogóra, ott bronzérmet nyert.  A leányok között a gyermek korosztályban Mádé Réka a 8. helyen végzett, a serdülő leány kardozók között pedig  Flumbort Sára az 5. helyen zárt.

- Nagyon boldogok és elégedettek vagyunk az elért eredményekkel. Magyar bajnoki címet nyerni mindig felemelő érzés - fogalmazott Piecs Adrienn, az ifjú tehetség trénere. - Milassin Mór ranglistavezetőként érkezett a versenyre és megérdemelten nyert, szép és okos vívással. Egész évben ezért dolgoztunk és meglett az eredménye.

Piecs Adrienn és tanítványa, Milassin Mór együtt örülhetett

A közeli jövőről is szó esett az edzőnő  az értékelésben, aki így folytatta:

- Legközelebb a csapat magyar bajnokságokon versenyzünk az utánpótlás korosztályokkal, és azon is vannak éremszerzési, dobogós esélyeink. A csapatversenyeknek mindig más hangulata van és nagy csatákra számítok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!