Sport

2013.03.29. 16:47

Az edző szerint ismét van remény, hogy újra világbajnokuk legyen

A Kung Fu és Wu Shu Szakszövetség hivatalos bajnokságán minden kung fu stílus elindította legjobb versenyzőit.

Zalai Hírlap

Keszthelyről 10 fős csapat vett részt 12 kategóriában, és 3 arany-, 2 ezüst- valamint  3 bronzérmet szereztek.   A csapatban Nagy Anna, Horváth Dorka, Vaska Pothárn Ferenc, Lutár Levente, Csoba Attila, Horváth Erik, Antolovics Mátyás, Bianchini Bence, Bianchini Ádám  és  Licsár Gergely szerepelt. Mesterük, Bertalan Ákos a verseny után elmondta:  tanítványai túlteljesítették elvárásait.  

- Ezekkel a lányokkal és fiúkkal 6-8 éve foglalkozom  és  úgy néz ki, hogy a korábbi világbajnokok után ismét felnőtt egy olyan csapat, melynek tagjai nagy eredményekre hivatottak.  Pár év múlva újra lehet keszthelyi világbajnok ebben a sportágban - vélekedett Bertalan Ákos.  

A Székesfehérváron rendezett kung fu magyar bajnokság tavaszi fordulóján a Balaton-parti versenyzők is kivették részüket az éremosztásból.

 



A sikeresen szerepelt keszthelyi versenyzők mesterükkel, Bertalan Ákossal (fehérben), aki újra bizakodóan tekint a jövőbe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!