Sport

2012.09.24. 17:24

Molnár Martina hetedik helyezése az ifi vb-n

Zalaegerszeg - Kassán rendezték meg az idei ifjúsági súlyemelő világbajnokságot, melyre kvalifikálta magát Molnár Martina, a ZTE SK tehetséges emelője is. A zalaiak reménysége nem vallott szégyent és a 7. helyen végzett súlycsoportjában.

Kerkai Attila

Munkával telt a nyár Molnár Martina, a ZTE SK súlyemelője számára és nem is volt hiábavaló az erőfeszítés. Mint korábban beszámoltunk róla, a zalaiak tehetsége a Bukarestben rendezett ifjúsági Eb-n a 6. helyen végzett, elnyerve ezzel a kassai ifi vb-n való indulás jogát is.

A szövetség szakvezetésének döntése helyesnek bizonyult, ugyanis Molnár Martina a +69 kg-os súlycsoportban 180 kg-os összetett eredménnyel (81, 99) a világbajnokságon a 7. helyen végzett. Mindez biztató a jövőre nézve is, hiszen Martina még jövőre is az ifjúságiak között versenyezhet.

Vörös Zoltán, a ZTE SK szakágvezetője is elégedett volt tehetségük szereplésével, hiszen az Eb-hez viszonyítva egy kicsit még javult is az eredménye. Arról, hogy mindez elég lesz-e az junior

Eb-n való induláshoz egyelőre nem tudni. Ebben a kérdésben is a szövetség szakvezetése dönt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!