Sport

2012.07.31. 21:08

Horváth László a ZTE FC labdarúgója

Zalaegerszeg - Kedden bővült a ZTE FC labdarúgó csapatának kerete, ugyanis a kék-fehérek kétéves szerződést közöttek a középpályás Horváth Lászlóval és további játékosokkal állnak a végső megyezés előtt.

Kerkai Attila

Korábban jeleztük, kik azok, akikkel szeretné a ZTE FC megerősíteni jelenlegi keretét. Az NB II Nyugati-csoportjának küzdelmeire készülő csapat vezető elsősorban Simonfalvi Gábor, a horvát Ante Milas, a szlovák Pavol Penksa és Mirza Dzafic játékosokkal állnak tárgyalásban. Horváth Lászlóval már nem, ugyanis vele kedden megállapodtak.

- A középpályás két évre kötelezte el maggát hozzánk - jelentette be Dézsi Attila, a ZTE FC ügyvezetője. - A legutóbb a Budaörs csapatában futballozó játékos tehát aláírt, de reméljük, hogy a többi kiszemelet és már velünk készülő futballistával is egyezségre jutunk.

Az ügyvezető persze azt is elmondta, hogy érkezhetnek még próbajátékosok a csapathoz, hiszen a keret kialakítása korántsem fejeződött be. Rákérdeztünk ha egyáltalán van ilyen a lehetséges távozókra is. Méghozzá azért, mert amikor a csapat kiesett az NB I-ből, szinte azonnal hírbe hozták a zalaiak legpiacképesebbnek vélt játékosait több csapattal is.

- Semmiféle hivatalos megkeresés nem érkezett hozzánk, hogy játékosaink közül bárkit is szeretnének leigazolni. Jelenleg csak a kapus Safet Jahic vesz részt Angliában próbajátékon, akit szintén szerződés köt hozzánk - válaszolta Dézsi Attila.

A csapat legközelebb pénteken (18.00), a török első ligás Mersi Spor csapatával mérkőzik meg Zalaegerszegen, majd szombaton délelőtt szintén idehaza, a Nagyatád csapata ellen lép pályára.


Mostantól érdekesen alakulhat az átigazolási piac. Bár az NB I küzdelemsorozata megkezdődött, de augusztus végéig még van lehetőség csapatot váltani. Például az élvonalbeli keretek labdarúgói is megtehetik ezt, s nagy valószínűséggel a hónap végéig bőven lesz olyan játékos, aki úgy gondolja: a több játéklehetőség érdekében akár a másodosztályban is szívesen futballozna...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!