Sport

2011.07.08. 18:12

Érmek az országos döntőről

Az országos triatlon diákolimpia döntőjét a korábbi margitszigeti helyszín helyett az idén Martfűn rendezték meg és a zalai indulók jó eredményeket értek el.

Kerkai Attila

Az országos döntőn ezúttal is két kategóriában rendeztek versenyeket, az úgynevezett A-kategóriában a triatlon egyesületi igazolással is rendelkezők, míg a B-kategóriában csak a diáksportkörök vagy más sportegyesületek versenyzői indultak. Megyénk versenyzői kiválóan szerepeltek, a legjobb eredmény az igazoltak között induló egerszegi Bicsák Bence nevéhez fűződik, aki a fiúk V. korcsoportjában nyert bajnoki címet. A triatlon klubokhoz nem igazoltak küzdelmében is akadt két zalai arany, a kanizsai Molnár Flóra (III. kcs) és Trajer Márk (V. kcs) sem talált legyőzőre.


Eredmények. A-kategória. Leányok. IV. korcsoport: 6. Bicsák Flóra (Zalaegerszeg). Fiúk. V. kcs.: 1. Bicsák Bence (Zalaegerszeg). B-kategória. Leányok. III. kcs.: 1. Molnár Flóra (Nagykanizsa). IV. kcs.: 5. Pelczel Dorina (Galambok), 6. Filák Tamara (Galambok), 7. Jakabfi Emese (Galambok). Csapatban: 2. Galambok (Filák T., Jakabfi E., Pelczer D.). VI. kcs.: 2. Németh Renáta (Nagykanizsa) Fiúk. IV. kcs.: 7. Novák Ferenc (Nagykanizsa). V. kcs.: 1. Trajer Márk (Nagykanizsa).  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!