Sport

2009.10.13. 02:28

Egy pályán a kedvencekkel a gimiben

Zalaegerszeg - A Kölcsey-gimnázium diákhetének keretén belül az intézményben tanulók találkozhattak a város legnépszerűbb csapatainak sportolóival is, hiszen a ZTE FC, a Zalakerámia-ZTE KK és a ZTE NKK is bemutatómérkőzéseket játszott a tanulókkal.

Kerkai Attila

Nem éppen hétköznapi találkozás a pályán összefut-ni olyan sportolókkal, aki-ket általában csak a lelátóról vagy a hírekből ismerhetnek a Kölcsey diákjai. A gimnázium diákhetén belül viszont tartalmas sportprogramokat is szerveztek, s Kaj András testnevelő - maga is aktív sportoló, a ZTE FC és a Haladás korábbi élvonalbeli futballistája - örömmel nyugtázta: a ZTE FC labdarúgói és a Zalakerámia-ZTE KK, valamint a ZTE NKK kosárlabdázói szinte teljes csapatukkal vonultak fel, hogy összecsapjanak a Kölcsey együtteseivel.


A kosarasok mérkőzésein szó szerint vegyes csapatok is találkoztak a Kölcsey-ben
Fotó: Pezzetta Umberto

A kosarasok némiképp meg is bolondították az összeállításukat, hisz a ZTE NKK csapata a gimnázium fiú együttesével, a ZTE KK kosarasai pedig az iskola leány csapatával szövetkeztek az ellenféllel szemben. A mérkőzésekre persze a lelátók is megteltek, majd a találkozók végeztével kötetlen eszmecserére került sor az ismert sportolók közreműködésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!