Sport

2009.04.15. 02:29

Ezúttal Ackermann sem szerzett pontot

Nagykanizsa (bb) - Az Extra Liga női asztalitenisz-bajnokságban a vártnál is simább vereséget szenvedett a Kanizsa Sörgyár együttese az Orosháza otthonában.

Benedek Bálint

Eredmények (elöl a hazaiak): Végh, Curcui-Ackermann, Ladányi 3:0, Curcui- Óber 3:1, Tóth-Ackermann 3:1, Végh-Ladányi 3:0, Curcui-Ackermann 3:2, Végh- Óber 3:0, Tóth-Ladányi 3:1.

A pont nélkül utolsó helyen tanyázó kanizsaiaknak győzelmi esélyei ezúttal sem lehettek, hisz az orosházi gárdában három ifjú tehetség játszik. Végh és Tóth már válogatottak, és Curcui is csak azért nem, mert még román állampolgár. Ettől függetlenül az őszi mérkőzésen a dél-zalaiaknál Ackermann legyőzte őket, s így elsősorban tőle lehetett most is diadalt várni. Ám ezúttal - bár sokáig a kanizsai játékosnál volt az előny - ellenfelei a mérkőzések hajrájában jobban koncentráltak, míg Ladányi és Óber csak egy-egy szettet tudott elcsípni.

Jakabfi Imre: Főleg Ackermanntól vártam győzelmet, s bosszantó, hogy mindkét mérkőzését nyert helyzetből vesztette el. A többi meccsen esélyünk sem volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!