Rendőrségi

2012.05.31. 14:37

Az áruvédelmi eszközt megrongálva akartak lopni az áruházi tolvajok

Zala megye - Egy egerszegi és keszthelyi áruházból is lopni akartak, ám mindkét helyen elkapták az elkövetőket.

zaol.hu

Szerdán este az egyik zalaegerszegi áruház biztonsági őre tett bejelentést a rendőrségre, mert lopáson értek három személyt, akik az áruvédelmi eszközt megrongálva próbáltak meg ruhaneműt eltulajdonítani. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a három személy – köztük egy felnőtt férfi, egy fiatalkorú, valamint egy gyermekkorú fiú- összesen 51.360 forint értékben akart eltulajdonítani műszaki cikkeket úgy, hogy az árvédelmi eszközt megrongálták. A történtek miatt büntetőeljárás indult a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon.

Büntetőeljárás indult a Keszthelyi Rendőrkapitányságon az ellen a nagykanizsai férfi ellen is, aki szerdán délelőtt egy helyi áruházból az áruvédelmi eszköz eltávolítását követően három férfi rövidnadrágot tulajdonított el, összesen 20.970 forint értékben – tudtuk meg csütörtökön a Zala megyei Rendőr-főkapitányság kiözleményéből.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!