Rendőrségi

2011.08.08. 18:27

Kétkerekű balesetek

A kavicsos útpadka, egy bukkanó és a ”kényszerű” fékezés okozott baleseteket az elmúlt napokban a két keréken közlekedők körében Zalában.

zaol.hu

A kavics miatt

Szombaton egy nő közlekedett segédmotor-kerékpárjával Keszthely belterületén, amikor haladás során letért az úttest menetiránya szerinti jobb oldalán lévő kavicsos útpadkára és elesett. A jármű vezetője a baleset következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

Kerekes „gázolt” kerekest

Szombat délután két nő közlekedett kerékpárjával a 71-es számú főút melletti kerékpárúton, amikor az elől haladó nő egy bukkanóra érve elvesztette egyensúlyát járműve felett és a kerékpárútra esett. A mögötte haladó nő ezt észlelve megpróbált járművével kitérni, azonban ez nem sikerült neki és összeütközött az előtte haladó és eleső kerékpárossal, majd ő is az útra esett. A baleset következtében az egyik kerékpáros nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket, a másik pedig nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

Fékezve ütközve

Nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett az a férfi, aki szombaton este kerékpárjával közlekedett Türje és Bögöte községek közötti útszakaszon, amikor haladása során fékezésre kényszerült, azonban hátulról nekiütközött egy személygépkocsi, aminek következtében a kerékpárról az útpadkára esett.

Nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett az a nő, aki vasárnap este Hévíz belterületén kerékpárjával haladása során egy hirtelen fékezést követően, egyensúlyát elvesztve a földre esett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!