Rendőrségi

2010.06.09. 12:25

Ismét elütöttek egy 9 éves kisfiút Zalában!

Kedden több baleset is történt Zalában: a 86-os főúton egy tehergépkocsi letörte a vasúti sorompót, Zalalövőn egy kilencéves kisfiút ütöttek el, a 76-oson Citroen és Seat ütközött, míg Nagykanizsán egy részeg biciklis esett el kerékpárjával.

zaol.hu


A tehergépkocsi letörte a vasúti sorompót
Kedden délután közlekedett a 86-os főúton Zalalövő belterületén Körmend irányából Rédics felé egy litván állampolgárságú férfi egy tehergépkocsival és a hozzá kapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvénnyel. A vasúti sorompóhoz érve későn észlelte annak tilos jelzését és behajtott az átjáróba, ahol járművére csukódott az egyik csapórúd, amely ennek hatására letört.
A gépkocsivezető ellen vasúti közlekedés biztonsága elleni bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.


Súlyos sérülés: kilencéves kisfiút ütöttek el Zalalövőn
Kedden este közlekedett a zalalövői Budafai úton kerékpárjával egy kilencéves fiú a városközpont irányából Zalacséb felé. A 23-as szám előtt feltételezhetően meg kívánt fordulni, ám nem győződött meg arról, hogy a mögötte közlekedő személygépkocsi az előzését már megkezdte. A személygépkocsi vezetője az ütközés elkerülése érdekében járművét balra kormányozta, majd fékezett, de ennek ellenére is elütötte a kerékpárost, aki a baleset következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

(Hétfő délután Csatárban ütött el egy személygépkocsi egy 9 éves kisfiút - a részleteket ITT találja!)


Részeg biciklis okozott balesetet Nagykanizsán
Ittasan okozott balesetet egy kerékpáros Nagykanizsán kedden délután. A huszonöt éves férfi figyelmetlensége és ittassága miatt elesett kerékpárjával és eközben megrongálta az őt éppen előző személygépkocsit. Ellene büntetőeljárás indult.


Citroen és Seat ütközött a 76-os főúton
Kedden délután közlekedett a 76-os főúton egy férfi egy Citroën Jumpy típusú tehergépkocsival: egy buszöbölből elindulva járműve bal elejével nekiütközött egy Zalacsány irányából Zalaegerszeg irányába közlekedő, Seat Inca típusú tehergépkocsinak. A baleset következtében a Seat vezetője nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett - tudta meg portálunk Salamon Róbert rendőr alezredestől, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!