Rendőrségi

2009.06.05. 02:29

Traktor, fűrész, bicikli

Zalaegerszeg (ag) - Háromszázezer forintot érő fűnyírótraktort loptak el egy Egerszeg-hegyi hétvégi ház melléképületéből.

MTI

A szerdán este tett bejelentés szerint a tolvaj a drótot kivágta, kifeszített az ajtót, hogy hozzáférjen az értékes géphez.

Motorfűrész tűnt el egy garabonci portáról. A tolvaj a melléképület ajtajáról lefeszítette a lakatot és elvitte 130 ezer forintot érő masinát.

Hiába vette észre a lopást, nem tudta visszaszerezni kerékpárját nagykanizsai tulajdonosa. A 80 ezer forintot érő kétkerekűt szerdán késő este egy nagykanizsai társasház hatodik emeletén vette magához a tolvaj. Ezt megkönnyítette, hogy a lánc csak a keréken és a vázon volt átfűzve, így a tettes felkapta és liftbe szállt a biciklivel. A tulajdonos meghallotta a folyosóról beszűrődő zajokat, kinézett és látva, hogy eltűnt a kerékpárja, a lift után futott, de mire a földszintre ért, a tolvaj elmenekült zsákmányával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!