Púder Nélkül

2011.11.24. 12:16

Egy nap a nőiesség jegyében: férfiak ezúttal nem mehetnek az XXL-be

Egy napra szól az erősebb nemet érintő eltiltás a zalaegerszegi XXL Fitness–Wellness Központban: december 3-án csak a hölgyeket várják a sportlétesítmény életmód programjára.

Péter Gyöngyi

Csontritkulás és szemvizsgálat, nyaki ér, pajzsmirigy és veseultrahang, emlőszűrés, anyajegyszűrés, koleszterin- és vércukorszintmérés, testösszetétel- mérés is szerepel a lehetséges vizsgálatok között a megyeszékhelyi sportlétesítmény jövő hét végi, az Egy nap a nőiesség jegyében elnevezésű programjában.


– Természetesen minden korosztályt várunk, de elsősorban a 30 év felettieket, ők visszahúzódóbbak, félénkebbek, nehezebben mozdulnak ki a megszokott környezetükből. Most azok is bátran ellátogathatnak a fitneszterembe, akiket esetleg zavarna a férfiak jelenléte, az uraktól ugyanis azt kérjük, hogy jövő szombaton ne jöjjenek – említette Gáspár László, az XXL ügyvezető igazgatója.

– Tartunk spinningórát a picit idősebbeknek, lesz latin dance is számukra, de ki lehet próbálni a pilatest, a jógát, az intimtornát, a zumbát vagy az uszodában az aquafitneszt is... A délelőtti foglalkozásokat délután megismételjük. Az elmúlt tizenöt év során rendszeresen rendeztünk nyílt napokat, hogy bemutassuk újdonságainkat, hogy minél több embert megnyerjük az egészséges életmódnak. Mindig nagy figyelmet fordítottunk a nálunk sportoló hölgyekre, most nekik is kedveskedünk. Komplex szűrővizsgálatokkal várjuk őket, egy helyen ingyen végeztethetik el a méréseket. Tanácsot is szívesen adunk, ki mit sportoljon, hogyan táplálkozzon.

Az orvosi előadások nem csak a helyes étkezésről szólnak majd, de az aktuális, az egyes korosztályoknál nagyobb valószínűséggel jelentkező betegségek elkerüléséről, gyógyításáról is hallhatnak tájékoztatót, és a szépséggel kapcsolatos tudnivalókról szintén értesülhetnek a látogatók. Lesz termékkóstolás, ha valaki kíváncsi, dietetikus igazítja útba a táplálkozást illetően. Biztosítják a gyermekfelügyeletet is. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!