Nagykanizsa

2011.08.15. 08:00

Vigyázat! Ismét feltűntek a gyanús csatornatisztítók

Ismét próbálkozott Dél-Zalában a lapunkban már többször említett, sürgős csatornatisztítási feladatot végző társaság - melyről utóbb rendre kiderül: hívatlanul végezte el a munkáját .

Szalabán Attila

Mint annak idején megírtuk, több nagykanizsai és város környéki sikeres próbálkozást követően a közelmúltban a sormási Waldorf óvodánál bukott meg egy társaság, mely azzal kereste fel az intézményt, hogy ott sürgős csatornatisztítási feladatokat kell elvégeznie - majd később az állítólag kész munka ellenértékét is megkísérelték felvenni. Ekkor derült ki a turpisság, s a hívatlanul érkezett társaság valódi céljának kiderítése érdekében a sormási önkormányzat illetékesei, valamint az óvodát működtető civil szervezet képviselője a rendőrséget is kihívta. Az egyenruhások pedig az igazoltatásokat követően megkezdték az ügy felderítését.

Nos, a lecke úgy tűnik, nem volt elég, mert az ál-csatornatisztítók nemrég ismét feltűntek, ezúttal egy nagykanizsai szervezet munkatársait próbálva becsapni. Mint azt megtudtuk, a társaság múlt hét pénteken délelőtt jelent meg a nagykanizsai inkubátorházban, ahol a recepción dolgozókkal igyekeztek aláírattatni egy megrendelőlapot - azonnal, sürgősen és fontosan elvégzendő csatornatisztításra hivatkozva.

Szerencsére a kanizsai önkormányzathoz tartozó inkubátorház munkatársai gyorsan kapcsoltak, és azonnal értesítették a létesítmény vezetőjét, aki tisztában volt azzal: senkitől nem rendelt semmilyen sürgős csatornatisztítási munkát - így az újabb csalási kísérlet sikertelen maradt.



Kapcsolódó cikkünk: 
Csalók: 90 ezer forintot követeltek a csatornatisztítástért

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!