Lenti

2017.02.09. 18:39

Költségvetésről, pályázatokról

Lenti - Elfogadták a Lenti Kistérség Többcélú Társulásának idei költségvetését az érintett települések polgármesterei pénteki ülésükön.

Korosa Titanilla

Több napirendi pontot is tárgyaltak a résztvevők, köztük egyhangúlag elfogadták a kistérségi társulás idei költségvetését is. Eszerint mintegy 26,5 millió forint bevétellel és kiadással számolnak a településeket összefogó szervezetnél, legnagyobb tétel a kiadási oldalon az orvosi ügyelet működtetése, ennek díja mintegy 22 millió forint.

A kistérségi társulás bevételei a települések által befizetett éves tagdíjból származnak, ami több mint 24 millió forintot tesz ki. A bevételek közt szerepel még 2,2 millió forint maradványösszeg is. Az ülésen emellett felülvizsgálták a szociális tárgyú ellátási szerződéseket, illetve két pályázatban való együttműködésről is döntöttek. A konzorciumban megvalósítható tervezett projektek a települések humán szolgáltatásainak és a meglévő kapacitások fejlesztését szolgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!