Külföld

2011.08.17. 18:55

Bakit bakira halmoz Bachmann

Ismét bakizott Michele Bachmann, aki a republikánus elnökjelöltségért kampányol: ezúttal boldog születésnapot kívánt Elvisnek, akinek éppenséggel a halála évfordulója volt kedden.

MTI


Bachmann az ízletes kosztjáról elhíresült The Beacon autós étterem parkolójában állt meg egy rövid beszéd erejéig hétfőn dél-karolinai kampánya során. "Először is kívánjunk ma mind boldog születésnapot Elvis Presleynek!" - kiáltotta a színpadról a mintegy háromszáz fős tömegnek. Később az újságírók előtt ügyesen korrigált, és arról beszélt: mennyire örül, hogy Elvis halálának évfordulóján lehet Dél-Karolinában. "Ő még mindig él. Eleven a szívünkben" - sikálta el a botlást.
   
A minnesotai képviselőnek júniusban már meggyűlt a baja a hírességekkel. Az iowai Waterloóban elhangzott kampánynyitó beszédében John Wayne színész otthonának nevezte a várost, holott ott a hasonló nevű John Wayne Gacy sorozatgyilkos élt egy darabig.
    
Elvis Presley 1935. január 8-án született Tupelóban, és 42 esztendős korában 1977. augusztus 16-án hunyt el Memphisben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!