Külföld

2010.08.17. 17:18

Brutális gyermekgyilkosság Dél-Karolinában

Rémisztő gyermekgyilkosság történt az amerikai Dél-Karolina államban. Keddi hírügynökségi értesülések szerint egy 29 éves nő előbb megfojtotta két kiskorú gyermekét, majd a holttesteket autóba rejtve egy folyóban süllyesztette el. Ezt követően maga jelentkezett a rendőrségen, azt állítva, hogy autószerencsétlenség történt, és annak során mindkét fia megfulladt.

MTI

A dél-karolinai Orangeburg serifje, Larry Williams az újságírókat arról tájékoztatta, hogy az autót kiemelték a kisváros melletti folyóból, és a 18 hónapos, valamint a 2 éves kisfiúk holttestére - a hátsó gyermeküléseken becsatolva - bukkantak rá.
   
A serif közlése szerint az anyának az állítólagos balesetről adott magyarázata meglehetősen hiteltelennek tűnt, ezért a hatóságok gyanút fogtak. Nem sokkal később a nő beismerte, hogy gyermekeit előbb megfojtotta, majd a holttesteket az autóban helyezte el. Rendőrségi közlés szerint a nő kevéssel tette előtt összeveszett saját anyjával, aki szemére vetette, hogy elhanyagolja kisgyerekeit.
   
Dél-Karolinában egyébként már történt ilyen jellegű gyilkosság. 1994-ben az egész Egyesült Államokat megdöbbentette az a tragédia, amelyben egy ugyancsak fiatal anya két - még életben lévő - kisgyermekét a gépkocsi hátsó ülésén elhelyezve egy tóban süllyesztette el. A gyermekek megfulladtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!