Horoszkópok

2012.06.12. 22:08

Napi horoszkóp - A Bak lazítson egy kicsit

A Halak tanuljon a múlt hibáiból, az Ikrek derűs napra számíthat.

zaol.hu

Kos (március 21–április 20.)

Ha ügyesen taktikázik, akkor pénz állhat a házhoz. Fontolja meg alaposan, mielőtt bármit is lépne ez ügyben, mert a nagy lehetőségből nagy bukás is lehet, ha nem vigyáz.

Bika (április 21–május 20.)

Kicsit zűrzavarosak az érzelmei, nem tudja eldönteni, hogy mit tegyen. Több választási lehetőség is kínálkozik, szívesen ugrana bele valami újba, de a régit sem akarja még elvetni.

Ikrek (május 21–június 21.)

Derűs, felhőtlen napra számíthat, legalábbis a lelkében. Ma minden egyszerűnek tűnik, mindent könnyen megold. Jó alkalom ez arra, hogy néhány „nemszeretem” feladatot is elvégezzen.

Rák (június 22–július 22.)

Itt az idő, hogy megtervezze a nyaralását. Döntse el, hogy merrefelé szeretne utazni és hogy kivel. Még az is lehet, hogy most talán egyedül kellene elmennie, hogy legyen ideje kicsit elmélkedni.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.)

Ma jót tenne önnek, ha minél több fizikai munkát végezne, ettől kellemesen elfáradna, mégis jobban érezné magát a bőrében. A fejét is kitisztítaná a megerőltető fizikai tevékenység.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.)

Hangulatingadozásokra számíthat ma, olyanok az érzelmei, mint az időjárás. Az egyik pillanatban felszabadult és jókedvű lehet, nem sokkal később pedig lehangolt és szomorú.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)

Ma történhet valami önnel, amire egyáltalán nem számított. Nem biztos, hogy kellemetlen esemény lesz, de valószínűleg alaposan felforgatja a napját. Fogadja higgadtan a dolgot.

Skorpió (október 24– november 22.)

Úgy érezheti ma, hogy senkinek nincs szüksége önre, senkinek nem fontos. Gondolja végig, hogy önre számíthat-e valaki? Nyilván nem véletlen, hogy így alakultak a kapcsolatai.

Nyilas (november 23– december 21.)

Kicsit ki kellene rúgnia a hámból, szórakozni, kikapcsolódni. Túlságosan bezártan él mostanában, pedig szüksége lenne a társaságra, feltöltődhetne ettől a következő időszakra.

Bak (december 22–január 20.)

Időnként túlságosan lelkiismeretes, a legapróbb dologban is próbál tökéletes lenni. Ezzel viszont nagyon stresszessé teheti az életét. Lazítson egy kicsit ma, a feladatai megvárják.

Vízöntő (január 21– február 20.)

Belebonyolódott egy dologba, amelyben most már nehéz tisztán látni. Valaki ma segíthet önnek ebben, ne utasítsa el, ha jelentkezik. Ketten könnyebben találnak megoldást.

Halak (február 21– március 20.)

Ma gyakran eszébe jutnak majd régi emlékek, és azon morfondírozhat, mit kellett volna egykor másként tennie. Tanuljon a múlt hibáiból!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!