Hírek

2014.03.31. 12:57

Hosszabb nyitva tartás az okmányirodákban

Zalaegerszeg - Meghosszabbított ügyfélfogadást tartanak az okmányirodák április 6-án estig, így biztosítják a választási jog gyakorlásához kapcsolódó ügyek intézését.

Arany Gábor

A választáson való részvétel feltétele, hogy a választópolgár érvényes okmánnyal igazolja személyazonosságát, lakcímét vagy személyi azonosítóját. Ezért a hosszabb nyitva tartással működő okmányirodákban lehetőség lesz a szükséges okmányok kiadására. Megyénkben, Zalaegerszegen az okmányirodai feladatokat is ellátó új típusú kormányablakban, illetve a nagykanizsai és keszthelyi okmányirodákban április 5-én (szombat) 8-18 óráig és április 6-án (vasárnap) 8-19 óráig lehet a személyazonosításra alkalmas okmányok kiadását, az ideiglenes személyazonosító igazolvány, továbbá a lakcímigazolvány pótlását intézni. Megyénk minden okmányirodájában április 4-ig a meghosszabbított nyitva tartási időben valamennyi ügytípus intézhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!