Hírek

2010.03.18. 09:20

Fórum a zalaegerszegi kistérség szakképzési problémáiról

A PYLON 94 Gép-és Acélszerkezet gyártó Kft. a Malom Foglalkoztatási Paktum sikeres létrehozása érdekében március 22-én, hétfőn 13.00 órakor szakképzési fórumot tart Zalaegerszegen.

Vásár Marianna

Korábban már hírt adtunk arról, hogy a zalaegerszegi kistérségben is elkezdődött a munka a térségi foglalkoztatási paktum sikeres megvalósításáért. A folyamat egyik fontos állomása és egyben stratégiai kérdése is, hogy merre és hol tart a kistérség szakképzési helyzete. E téma köré szerveződött az a szakképzési fórum, melynek célja hogy  feltérképezze a térség szakképzési problémáit,és vázolja, hogy a partnerség milyen előnyökkel jár a szakképzők és a munkáltatók számára.

A rendezvény helyszíne: TIT Öveges József Ismeretterjesztő és Szakképző Egyesület (Zalaegerszeg, Dísz tér 7. II. em) tanácskozó terme.

A témában felkért előadó szervezetek: Pylon 94 Kft., Észak-zalai Térségi Integrált Szakképzési Központ, Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ, Első Magyar-Dán Termelőiskola Alapítvány, Flextronics International.

A  szakképzési fórumot Hollósi Szabolcs a BFH Európa Kft. ügyvezetője moderálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!