Választás 2022

2022.04.03. 13:14

Szavazás Zalaegerszegen, az Ady-iskolában (videó)

Zalaegerszegen az Ady Endre iskolában három szavazókörzet is működött, ahol késő délelőtt sokan vártak, hogy szavazhassanak. A 21 szavazókörzetben a délelőtt folyamán szavazott Balaicz Zoltán polgármester is. A várakozás miatt nem voltak türelmetlenek az emberek, tisztességgel kivárták, hogy sorra kerüljenek. A 21. szavazókörben találkoztunk Varga Csabával, a Zalaegerszegi Turisztikai Egyesület elnökével, aki nem egyedül ment el voksolni.

Jóna István

Forrás: Fehér Márk/zaol.hu

— Felnőtt, egyetemista fiammal együtt jöttünk le szavazni. Próbálom rávezetni arra, ha a jövőjét alakítani akarja, akkor véleményt kell nyilvánítania. Ezen a szavazáson is a sorsunkról dönthetünk, ezért tartottam fontosnak, hogy szavazzak - mondta Varga Csaba.

Varga Csaba
Forrás: Fehér Márk / zaol.hu

A 21. körzet szavazó-bizottságának elnöke Sövegjártóné Sándor Katalin Mária lapunknak elmondta, az emberek érzik ennek a választásnak a súlyát és sokan éltek az állampolgársági jogukkal és szavaztak.

 

– Felkészülten érkeznek az emberek, tisztában vannak, hogy három szavazólapot kapnak és melyiken, mire voksolhatnak. Új szavazóink is volta, ami nagy öröm, hiszen itt látni, hogy a fiataloknak is fontos a jövőjük - fogalmazott a szavazóbizottság elnöke. 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!