Gazdikereső

2022.12.15. 12:30

Cimbi gazdit szeretne – az adventi vásárban várják az adományozókat a Bársonytalpasok

A közelmúltban olvashattak a Bársonytalp Zala Egyesület év végi adománygyűjtő akcióiról. Velük most csütörtökön és pénteken lehet találkozni az Egerszegi Adventi Kézfogás pavilonjában a Dísz téren 14-18 óráig. Kézműves termékekkel, karácsonyi dekorációkkal és ajándékokkal kedveskednek az adományozóknak. Az egyesület legfőbb célja továbbra is az ivartalanítás minél nagyobb számban, hogy visszaszorítsák a felesleges szaporulatot.

Mozsár Eszter

Cimbi szép bundájú kistigris

Forrás: Bársonytalp Zala Egyesület

Ezzel egy időben portálunkon gazdikereső sorozatot indítunk, hátha valaki éppen itt találja meg, ha nem is élete szerelmét, de élete kedvencét.

 

„Cimbi is a reménytelen gazdikeresők közé tartozik. Lassan egy éve, hogy a gondozásunkba került. Félénksége miatt nem keltette fel a gazdijelöltek figyelmét. Szép bundájú kistigris, az ideiglenes gazdinak hízeleg, dörgölőzik, de idegenektől tart, idő kell, hogy az új gazdival összebarátkozzon. Kb. 2020. október-novemberi születésű fiatal kandúrka, aki ivartalanítva, chippelve várja, hogy végleges otthona legyen, és helyet adjon egy újabb mentettnek. Lehet kijárós olyan helyen, ahol nincs autóforgalom, de felnőtt cicaként több ideig kell az új helyére szoktatni, ezért jobb lenne, ha bentiként élhetne. Zalaegerszeg közelében lehet vele megismerkedni.”

Cimbi félénksége miatt nem keltette fel a gazdijelöltek figyelmét. Forrás: Bársonytalp Zala Egyesület

https://www.facebook.com/barsonytalpzala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában