Gazdaság

2010.03.12. 03:27

Kamarai határidők

Zalaegerszeg (ag) - Bár többen visszaadták igazolványukat, nem csökkent a személy-, vagyonvédelmi és magánnyomozói kamara megyei szervezetének tagsága, köszönhetően az új belépőknek.

MTI

Ezt Horváth József közölte a kamaránál, melynek közel 3000 fő és 66 társas vállalkozás a tagja. Mint a sajtóreferens elmondta, azoknak, akik szüneteltetni vagy megszüntetni akarják a tagságukat, március 15-ig kell e lépést megtenniük. Ezt írásban kell bejelenteni a kamarához, ez a feltétele, hogy ne kelljen idén tagsági díjat fizetni. A tagsági viszony megszüntetéséhez a rendőrségen le kell adni az igazolványt, és az erről szóló jegyzőkönyvet is mellékelni kell a bejelentéshez. Egyéni vállalkozóknak a rendőrségtől kapott működési engedélyt kell visszaadni. A kamarai tagsági viszony megszűntekor a rendőrség a szakmai igazolványt bevonja. Ezért fontos, hogy az aktívak március 15-ig fizessék be a tagdíjat, mert ennek elmaradása a tagság törlésével jár.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!