Foci

2014.02.25. 20:00

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő: Galatasaray-Chelsea 2 gól, Schalke 04-Real Madrid 7 gól

A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek utolsó felvonása következett az első körön belül, melynek keretében a Schalke 04 a Real Madridot, a Galatasaray pedig a Chelsea-t fogadta.

Igencsak egyoldalúra sikerült a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első körének utolsó játéknapján a Schalke 04–Real Madrid találkozó: a királyi gárda 6-1-re nyert. A Galatasaray–Chelsea találkozón döntetlen (1-1) született.

A madridiak idénybeli kedvenc eredménye a BL-ben idegenben a 6-1, melynek elszenvedője ezúttal (az egyébként kispados) Szalai Ádám és együttese volt. A Real ellenállhatatlanul rohamozott és a Bundesliga képviselője nem a legjobb előjelekkel készülhet a spanyolországi visszavágóra.

– Elégedett vagyok, amit produkáltunk, az egyszerűen tökéletes játék volt – nyilatkozta a meccs után Carlo Ancelotti, a madridiak vezető edzője. – A támadóhármasunk szerda este fantasztikus volt. Ennek ellenére az Atlético elleni vasárnap városi derbire változik a csapat összeállítása, bár ilyen helyzetben nem biztos, hogy változtatnom kellene.

Wesley Sneijder, a Galata középpályása csapata Chelsea elleni 1-1-es döntetlenje után azért nem lehetett Ancelottihoz hasonlóan elégedett.

– Még mindig jobb 1-1-gyel utazni idegenbe, min úgy, hogy marad az 1-0 ellenfelünknek – így a holland válogatott labdarúgó. – Lehet, hogy túlságosan tiszteltük a londoniakat...

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, első mérkőzések:

Galatasaray (török)-Chelsea (angol) 1-1

Schalke 04 (német)-Real Madrid (spanyol) 1-6

Kapcsolódó cikkek:

Bajnokok Ligája: előnyben a Barcelona és a Paris Saint-Germain

Bajnokok Ligája: előnyben a Bayern München és az Atlético Madrid

Bajnokok Ligája: óriási Olimpiakosz és kevésbé meglepő Borussia Dortmund-győzelem

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!