Foci

2012.02.17. 19:25

Meyé már a Lokival edzett, Kamber Győrbe mehet

Több szempontból is érdekesnek ígérkező előkészületi találkozót játszik szombaton 11 órától a műfüves pályán a ZTE FC labdarúgócsapata. Az ellenfél a Soproni VSE lesz, azonban az ismert nehézségek miatt talán most hatványozottabban nagyobb figyelem irányul a zalaiakra.

Kerkai Attila


A most zajló felkészülési időszakban mindössze két idegenbeli találkozón lépett pályára a ZTE FC, a múlt hétre tervezett Nafta Lendava elleni  hazai találkozót  pedig a játékosok kérésére   fújták le. Írhatnánk, hogy szombaton idehaza is bemutatkozik a formálódó együttes, ami persze most erős csúsztatás lenne részünkről...  Az viszont biztos, hogy az SVSE ellen sokan kíváncsiak rá,  vajon kik szerepelnek majd a csapatban.

Pénteken beszéltünk Prukner László vezetőedzővel, aki elmondta,  komolyabb sérült nincs a keretben, azonban azt is hozzátette, ő is várja, hogy rendeződjenek a körülmények, hiszen az érdembeli szakmai munka is igazából akkor kezdődhet.

 A klub csütörtöki bejelentése, miszerint most már látszik, miként lábalhatnak ki a súlyos anyagi krízisből, persze sok mindent felgyorsíthat. Elsősorban internetes források adták hírül, hogy a két győri játékos, Nicorec és Ganugrava már a zalaiakkal edzett, amely természetesen nem igaz, csupán annyi, amit mi is megírtunk: csütörtökön Egerszegen jártak és tárgyaltak a kölcsönszerződésükről. Ráadásul Nagy Ferenc elnök pénteken elmondta: kiderült, hogy Nicorec sérült, Ganugrava viszont akár a mai, SVSE elleni találkozón is pályára léphet, ahogy akár más próbajátékost is felfedezhetünk majd a zalaiaknál.


MEYÉ: A ZTE ÉS A DVSC MEGEGYEZETT

A távozókról is essen szó,   és elsősorban a gaboni Roguy Meyére gondolunk, akinek a sorsa, úgy tűnik, eldőlt. Nagy Ferenc elmondta, hogy elviekben a ZTE FC és a DVSC megegyezett egymással, így a vételárról is, sőt Meyé pénteken edzett a Lokival és a klub honlapján a DVSC vezetői is támogatják a leigazolását. Djordje Kamber Győrbe igazolása is elképzelhető, de az elnök délután annyit mondott, nincs  még végleges megállapodás, de tény, hogy az ETO szeretné megszerezni a középpályást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!