Foci

2011.10.25. 07:07

Semmit érő egy pont a Siófok ellen

Botrányos I. félidő után hasonlóan rossz felfogásban játszott a hazai csapat az iparos Siófok ellen. Az egész mérkőzésen nagyon keveset mozogtak a kék-fehérek, kevés volt a futás, és sajnos az akarással is gondok adódtak. A meccs hajrájában Meyé büntetőből egyenlített, és akár a 3 pont is meglehetett volna, de Máté lábában maradt... Órási jelentősége lett volna ennek a Máté-lövésnek, hatalmas gátat szakított volna át a bent maradásért folytatott harcban. A következő mérkőzés jövő héten, Pakson.

Urbanics Pál

ZTE FC - FGSZ Siófok 1-1 (0-1)

Zalaegerszeg, ZTE Aréna. 2656 néző. Jv.: Németh Ádám (Vámos Tibor, Huszár Balázs)

ZTE: Jahic - Kocsárdi, Bogunovic, Kovács G., Hidvégi -  Szakály D. (Turkovs 64'), Máté, Kamber, Balázs (A. Delic 82') - Tököli, Meyé. Vezetőedző: Prukner László.

Siófok: Milinte - Fejes, Fehér, Kiss - Nyári, Haraszti (Horváth B. 76'), Kecskés, Huszák (Lattenstein 66'), Tusori, Szabó J - Sowunmi. Vezetőedző: Horváth Károly.

Gólszerző: Meyé (87' - 11-esből), ill. Szabó (45')

A mérkőzés összefoglalója - Forrás: www.zte.hu

Összefoglaló és tabella itt!


II. félidő


II. félidő

II. félidő

47. perc: A játékvezető lefújta a mérkőzést. Ismét csak döntetlent sikerült kiharcolnia a ZTE-nek.

44. perc: Máté meccslabdát hagyott ki. Tököli sarokkal tette elé a játékszert, előbbi játékos ajtó-ablak helyzetbe vezette rá a labdát Milintére és belelőtte a kapusba.

42. perc: Sowunmi helyére Bozovic áll a Siófokban.

40. perc: 11-eshez jut a ZTE! A kitörő Kambert rúgta le Fehér a 16-oson belül, amiért sárga lapot is kapott. A megítélt büntetőt Meyé a jó irányba mozduló Milinte fölött a kapu bal felső sarkába vágta. 1-1.

37. perc: Cserél a ZTE csapata: A. Delic érkezik Balázs helyére.

35. perc: Sowunmi adott labdát a remekül játszó Szabónak, aki a 16-oson belül balról lövésre szánta el magát, Bogunovic azonban blokkolni tudta azt.

33. perc: Egy eladott labda után Lattentstein ívelt kapura, centikkel ment mellé.

32. perc: Haraszti helyett Horváth Bence a vendégeknél

31. perc: Máté próbálkozott meg lövéssel távolról, jó 30 méteres löketét Milinte szögletre tolta. A szöglet után Meyé fejelt az égbe.

29. perc: Tököli ívelt vissza Máté elé egy labdát, aki azonnal középre játszotta azt, Balázs levette, majd fél fordulat után lőtt, 8 méterről a kapus kezébe.

28. perc: Meyé vállalkozott lövésre beadás helyett a jobb szélről, csúnyán mellé-fölé ment. Kifütyülték.

24. perc: Balázs adott labdát Tökölinek, aki a 16-oson belül egy csel után lőtt, Milinte rajta volt a próbálkozáson, s magabiztosan fogta azt.

A ZTE nagyon szétesően futballozik, semmi elképzelés nincs a játékukban, a sokkal dinamikusabban mozgó vendégcsapat magabiztosan őrzi előnyét.

21. perc: Huszák helyett Lattenstein a Siófoknál.

19. perc: Cserél a ZTE: Turkovs áll be Szakály helyére.

15. perc: Egy nagy védelmi hiba után Sowunmi került helyz etbe a ZTE 16-osán belül, kissé kisodródva balról 11 méterről kapura továbbított, Vlaszák nagy bravúrral szögletre mentette a volt válogatott játékos lövését.  

12. perc: Huszák kap sárga lapot Meyé visszahúzásáért.

9. perc: Jobb oldali siófoki szöglet után Vlaszák futott alá a labdának, Balázs pedig a gólvonalról mentett fejjel hatalmasat, meccsben tartva ezzel csapatát.

7. perc: Szakály adott nagyon jó labdát Tökölinek, a rutinos játékos a 16-oson belül átvette azt, majd visszaemelte a 2. vonalban érkező Szakálynak, aki kapásból lőtt, de a 10 méteres lövés a vendégek kapujának jobb oldala mellett hagyta el a játékteret.

1. perc: A ZTE kezdte a II. félidőt.  Egyik oldalon sem volt csere a szünetben. Óriási lehetőséggel kezdődik a 2. etap, Kamber startolt rá bal oldalon egy labdára, teljesen egyedül maradt, és a vendégek 16-osán bal sarkából lövésre szánta el magát - csúnyán mellé ment.

I. félidő

46. perc: Szabó kis híján duplázott, miután egy előrevágott labdára ismét lespuskás módjára lecsapott. Jól vette észre, hogy kinn áll Vlaszák, ám lövése elkerülte a kaput. Vége az I. félidőnek.

45. perc: Vezet a Siófok! Nyári tért ölelő átadása után Szabó senkitől sem zavartatva lépett ki a bal szélen, majd a kifutó Vlaszák mellett a kapu jobb alsó sarkába lőtt. 0-1. Az eset után a reklamáló Máté sárga lapot kapott.

42. perc: Bogunovic visszatért a pályára, így nem lehet olyan komoly a sérülése.

41. perc: Ismét vendéglehetőség. Kiss adott be a bal oldalról, majd Szabó fejelt közelről Vlaszák kapuja mellé.

39. perc: Bajban a ZTE. Bogunovicot kell hordágyon levinni a pályáról, láthatóan nagy fájdalmai vannak a szerb játékosnak, akinek a térdét jegelik.

37. perc: Kamber és Balázs játszott össze a bal szélen, utóbbi sarokkal tette a labdát a ZTE légiósa elé. A bosnyák-szerb játékos a 16-oson belülre érve nagy helyzetben lövés helyett vissza akarta passzolni a labdát Balázsnak, Milinte pedig felszedte azt. Nagy lehetőség volt!

34. perc: Most Harasztit kell ápolni, miután Hidvégivel "találkozott".

Továbbra is nagyon kevés a mozgás a ZTE játékában, Meyé ugyan változtatja pozícióját, így többször is feltűnik a jobb, ill. a bal oldalon is, de a legtöbb játékos céltalanul futkározik a pályán.

29. perc: Bogunovic rúgta föl Huszákot a ZTE kapujától 21 méterre, a védő sárga lapot kapott. A szabadrúgást Nyári lőtte kapura, a középre tartó lövést Vlaszák üggyel-bajjal kiütötte.

28. perc: Szép megmozdulás: Kocsárdi dőlt rá egy kivágott labdára, és kapásból lőtte Milinte kapujára nagyjából 25 méterről - picit fölé.

A vendégek enyhe mezőnyfölénye egyelőre csak a szögletek számában mutatkozik meg, legalább a 6.-at lőtték már középre.

20. perc: A vendégek csapatkapiányát, Tusori Richardot kellett ápolni, miután Szakály közelről fejbe rúgta a labdával.

18. perc: Máté adott remek labdát saját térfeléről Szakálynak, aki gyönyörűen vette át a játékszert az ellenfél 16-osán belül, azonban egy csel után nem lőtt, hanem megpróbálta visszagurítani a labdát a 2. vonalban érkező Tökölinek - röviden.

16. perc: Hidvégi szerzett labdát a pálya közepén, kiugratása után Meyé léphetett ki nagy helyzetben, azonban az asszisztens jól vette észre, hogy a gaboni támadó lesen tartózkodott, így lefújta az akciót.

Az már az első negyedórában látszik, hogy vért kell izzadnia a ZTE-nek a három pontért ezen a mérkőzésen. A Siófok nagyon szervezetten játszik és egyelőre sokkal többet birtokolja a labdát, mint a hazaiak. Próbálják ráerőltetni akaratukat a ZTE-re, remélhetőleg előbb-utóbb a kék-fehérek is ki tudnak bontakozni.

8. perc: Ismét siófoki lehetőség, a bal oldalról Szabó adott be egy szabadrúgást, Tusori visszafejelte a labdát az 5-ösnél ácsorgó Fehér elé, utóbbi játékos pedig nagy helyzetben fölé lőtt.

7. perc: Megvan az első hazai akció. A bal szélen futott, Balázs Zsolt beadása azonban nagyon pontatlan volt a végén és elhagyta a játékteret a labda.

5. perc: Ismét siófoki lehetőség, megint a jobb szélről indult az akció, és újfent Haraszti került veszélyes helyzetbe, 12 méteres lövését azonban Vlaszák ki tudta ütni. A kipattanó visszakerült a vendégekhez, egészen pontosan Szabó Jánoshoz, aki balról középre ívelte a labdát, ám azt Hidvégi kézzel a 16-oson belül hatástalanította. Nem lett 11-es! Szerencsére...

2. perc: Rögtön egy érdekes szituáció: Sowunmi ment el a jobb szélen, beadása után Haraszti a 16-oson belül átesett Bogunovic lábán, a játékvezető továbbot intett... A szöglet után a ZTE védői tisztáztak.

1. perc: A Siófok kezdte a mérkőzést. Mindenképpen látványos különbség az előző hazai meccsekhez képest, hogy ezúttal a ZTE B-közép is tiszteletét tette a derbin. El is kel a segítség ebben a nehéz helyzetben.

Pár perc múlva kezdődik a ZTE-Siófok találkozó, a csapatok ezekben a pillanatokban vonulnak föl a kezdőkörbe. A ZTE előzetesen megadott összeállításához képest nincs nagy eltérés, és a vendégek sem szolgáltak túl sok meglepetéssel. A hazaiaknál ismét a Tököli-Meyé csatárkettős rohamoz, és visszakerült a kapuba a rutinos Vlaszák Géza. Szalai Tamás 200., Balázs Zsolt 100. és Kovács Gergely 50. élvonalbeli mérkőzésén szerepelt az előző fordulóban Újpesten, őket köszöntötte a klub a mérkőzés elején.

A holnapi nemzeti ünnepre való tekintettel a Himnusszal kezdődött a mérkőzés, amit az igencsak gyér számú közönség természetesen felállva hallgatott végig. Siófokról nem érkeztek szurkolók.

Nagyon masszív csapat a Siófok, sehová sem feltett kézzel érkezne, Horváth Károly tanítványai. Jelenleg 12 pontjuk van a bajnokságban, de idegenben nem túl acélosak, így a ZTE-nek talán több lehetősége lesz. Nagyon fontos kérdés, hogy ki lő gólt a ZTE-ben, hiszen a csapat csatárai nagyon kevés lehetőséghez jutottak az utóbbi mérkőzéseken, nincs meg az összhang a középpálya és a támadók között, ezért is olyan esetleges a kék-fehérek támadójátéka. Nem is jellemzi ezt jobban mást, mint a tragikusan kevés rúgott gól és az, hogy a csapat házi gólkirálya három góllal a védekező középpályás Kamber. Nem mondhatunk mást, mint hogy hajrá Tököli, hajrá Meyé, hajrá ZTE!

Az előző szezonban 2011. április 27-én találkozott a két csapat Egerszegen, akkor Turkovs és Simon góljára csak Csordás tudott válaszolni, így a hazaiak 2-1 arányban nyertek. Akkor egy hosszú nyeretlenségi szériára tett pontot a ZTE a Siófok legyőzésével, most talán még ennél is nagyobb a tét. Forrás: www.zte.hu

 

33. perc: Egy eladott labda után Lattentstein ívelt kapura, centikkel ment mellé.

32. perc: Haraszti helyett Horváth Bence a vendégeknél

31. perc: Máté próbálkozott meg lövéssel távolról, jó 30 méteres löketét Milinte szögletre tolta. A szöglet után Meyé fejelt az égbe.

29. perc: Tököli ívelt vissza Máté elé egy labdát, aki azonnal középre játszotta azt, Balázs levette, majd fél fordulat után lőtt, 8 méterről a kapus kezébe.

28. perc: Meyé vállalkozott lövésre beadás helyett a jobb szélről, csúnyán mellé-fölé ment. Kifütyülték.

24. perc: Balázs adott labdát Tökölinek, aki a 16-oson belül egy csel után lőtt, Milinte rajta volt a próbálkozáson, s magabiztosan fogta azt.

A ZTE nagyon szétesően futballozik, semmi elképzelés nincs a játékukban, a sokkal dinamikusabban mozgó vendégcsapat magabiztosan őrzi előnyét.

21. perc: Huszák helyett Lattenstein a Siófoknál.

19. perc: Cserél a ZTE: Turkovs áll be Szakály helyére.

15. perc: Egy nagy védelmi hiba után Sowunmi került helyz etbe a ZTE 16-osán belül, kissé kisodródva balról 11 méterről kapura továbbított, Vlaszák nagy bravúrral szögletre mentette a volt válogatott játékos lövését.  

12. perc: Huszák kap sárga lapot Meyé visszahúzásáért.

9. perc: Jobb oldali siófoki szöglet után Vlaszák futott alá a labdának, Balázs pedig a gólvonalról mentett fejjel hatalmasat, meccsben tartva ezzel csapatát.

7. perc: Szakály adott nagyon jó labdát Tökölinek, a rutinos játékos a 16-oson belül átvette azt, majd visszaemelte a 2. vonalban érkező Szakálynak, aki kapásból lőtt, de a 10 méteres lövés a vendégek kapujának jobb oldala mellett hagyta el a játékteret.

1. perc: A ZTE kezdte a II. félidőt.  Egyik oldalon sem volt csere a szünetben. Óriási lehetőséggel kezdődik a 2. etap, Kamber startolt rá bal oldalon egy labdára, teljesen egyedül maradt, és a vendégek 16-osán bal sarkából lövésre szánta el magát - csúnyán mellé ment.

I. félidő

46. perc: Szabó kis híján duplázott, miután egy előrevágott labdára ismét lespuskás módjára lecsapott. Jól vette észre, hogy kinn áll Vlaszák, ám lövése elkerülte a kaput. Vége az I. félidőnek.

45. perc: Vezet a Siófok! Nyári tért ölelő átadása után Szabó senkitől sem zavartatva lépett ki a bal szélen, majd a kifutó Vlaszák mellett a kapu jobb alsó sarkába lőtt. 0-1. Az eset után a reklamáló Máté sárga lapot kapott.

42. perc: Bogunovic visszatért a pályára, így nem lehet olyan komoly a sérülése.

41. perc: Ismét vendéglehetőség. Kiss adott be a bal oldalról, majd Szabó fejelt közelről Vlaszák kapuja mellé.

39. perc: Bajban a ZTE. Bogunovicot kell hordágyon levinni a pályáról, láthatóan nagy fájdalmai vannak a szerb játékosnak, akinek a térdét jegelik.

37. perc: Kamber és Balázs játszott össze a bal szélen, utóbbi sarokkal tette a labdát a ZTE légiósa elé. A bosnyák-szerb játékos a 16-oson belülre érve nagy helyzetben lövés helyett vissza akarta passzolni a labdát Balázsnak, Milinte pedig felszedte azt. Nagy lehetőség volt!

34. perc: Most Harasztit kell ápolni, miután Hidvégivel "találkozott".

Továbbra is nagyon kevés a mozgás a ZTE játékában, Meyé ugyan változtatja pozícióját, így többször is feltűnik a jobb, ill. a bal oldalon is, de a legtöbb játékos céltalanul futkározik a pályán.

29. perc: Bogunovic rúgta föl Huszákot a ZTE kapujától 21 méterre, a védő sárga lapot kapott. A szabadrúgást Nyári lőtte kapura, a középre tartó lövést Vlaszák üggyel-bajjal kiütötte.

28. perc: Szép megmozdulás: Kocsárdi dőlt rá egy kivágott labdára, és kapásból lőtte Milinte kapujára nagyjából 25 méterről - picit fölé.

A vendégek enyhe mezőnyfölénye egyelőre csak a szögletek számában mutatkozik meg, legalább a 6.-at lőtték már középre.

20. perc: A vendégek csapatkapiányát, Tusori Richardot kellett ápolni, miután Szakály közelről fejbe rúgta a labdával.

18. perc: Máté adott remek labdát saját térfeléről Szakálynak, aki gyönyörűen vette át a játékszert az ellenfél 16-osán belül, azonban egy csel után nem lőtt, hanem megpróbálta visszagurítani a labdát a 2. vonalban érkező Tökölinek - röviden.

16. perc: Hidvégi szerzett labdát a pálya közepén, kiugratása után Meyé léphetett ki nagy helyzetben, azonban az asszisztens jól vette észre, hogy a gaboni támadó lesen tartózkodott, így lefújta az akciót.

Az már az első negyedórában látszik, hogy vért kell izzadnia a ZTE-nek a három pontért ezen a mérkőzésen. A Siófok nagyon szervezetten játszik és egyelőre sokkal többet birtokolja a labdát, mint a hazaiak. Próbálják ráerőltetni akaratukat a ZTE-re, remélhetőleg előbb-utóbb a kék-fehérek is ki tudnak bontakozni.

8. perc: Ismét siófoki lehetőség, a bal oldalról Szabó adott be egy szabadrúgást, Tusori visszafejelte a labdát az 5-ösnél ácsorgó Fehér elé, utóbbi játékos pedig nagy helyzetben fölé lőtt.

7. perc: Megvan az első hazai akció. A bal szélen futott, Balázs Zsolt beadása azonban nagyon pontatlan volt a végén és elhagyta a játékteret a labda.

5. perc: Ismét siófoki lehetőség, megint a jobb szélről indult az akció, és újfent Haraszti került veszélyes helyzetbe, 12 méteres lövését azonban Vlaszák ki tudta ütni. A kipattanó visszakerült a vendégekhez, egészen pontosan Szabó Jánoshoz, aki balról középre ívelte a labdát, ám azt Hidvégi kézzel a 16-oson belül hatástalanította. Nem lett 11-es! Szerencsére...

2. perc: Rögtön egy érdekes szituáció: Sowunmi ment el a jobb szélen, beadása után Haraszti a 16-oson belül átesett Bogunovic lábán, a játékvezető továbbot intett... A szöglet után a ZTE védői tisztáztak.

1. perc: A Siófok kezdte a mérkőzést. Mindenképpen látványos különbség az előző hazai meccsekhez képest, hogy ezúttal a ZTE B-közép is tiszteletét tette a derbin. El is kel a segítség ebben a nehéz helyzetben.

Pár perc múlva kezdődik a ZTE-Siófok találkozó, a csapatok ezekben a pillanatokban vonulnak föl a kezdőkörbe. A ZTE előzetesen megadott összeállításához képest nincs nagy eltérés, és a vendégek sem szolgáltak túl sok meglepetéssel. A hazaiaknál ismét a Tököli-Meyé csatárkettős rohamoz, és visszakerült a kapuba a rutinos Vlaszák Géza. Szalai Tamás 200., Balázs Zsolt 100. és Kovács Gergely 50. élvonalbeli mérkőzésén szerepelt az előző fordulóban Újpesten, őket köszöntötte a klub a mérkőzés elején.

A holnapi nemzeti ünnepre való tekintettel a Himnusszal kezdődött a mérkőzés, amit az igencsak gyér számú közönség természetesen felállva hallgatott végig. Siófokról nem érkeztek szurkolók.

Nagyon masszív csapat a Siófok, sehová sem feltett kézzel érkezne, Horváth Károly tanítványai. Jelenleg 12 pontjuk van a bajnokságban, de idegenben nem túl acélosak, így a ZTE-nek talán több lehetősége lesz. Nagyon fontos kérdés, hogy ki lő gólt a ZTE-ben, hiszen a csapat csatárai nagyon kevés lehetőséghez jutottak az utóbbi mérkőzéseken, nincs meg az összhang a középpálya és a támadók között, ezért is olyan esetleges a kék-fehérek támadójátéka. Nem is jellemzi ezt jobban mást, mint a tragikusan kevés rúgott gól és az, hogy a csapat házi gólkirálya három góllal a védekező középpályás Kamber. Nem mondhatunk mást, mint hogy hajrá Tököli, hajrá Meyé, hajrá ZTE!

Az előző szezonban 2011. április 27-én találkozott a két csapat Egerszegen, akkor Turkovs és Simon góljára csak Csordás tudott válaszolni, így a hazaiak 2-1 arányban nyertek. Akkor egy hosszú nyeretlenségi szériára tett pontot a ZTE a Siófok legyőzésével, most talán még ennél is nagyobb a tét. Forrás: www.zte.hu

 

32. perc: Haraszti helyett Horváth Bence a vendégeknél

31. perc: Máté próbálkozott meg lövéssel távolról, jó 30 méteres löketét Milinte szögletre tolta. A szöglet után Meyé fejelt az égbe.

29. perc: Tököli ívelt vissza Máté elé egy labdát, aki azonnal középre játszotta azt, Balázs levette, majd fél fordulat után lőtt, 8 méterről a kapus kezébe.

28. perc: Meyé vállalkozott lövésre beadás helyett a jobb szélről, csúnyán mellé-fölé ment. Kifütyülték.

24. perc: Balázs adott labdát Tökölinek, aki a 16-oson belül egy csel után lőtt, Milinte rajta volt a próbálkozáson, s magabiztosan fogta azt.

A ZTE nagyon szétesően futballozik, semmi elképzelés nincs a játékukban, a sokkal dinamikusabban mozgó vendégcsapat magabiztosan őrzi előnyét.

21. perc: Huszák helyett Lattenstein a Siófoknál.

19. perc: Cserél a ZTE: Turkovs áll be Szakály helyére.

15. perc: Egy nagy védelmi hiba után Sowunmi került helyz etbe a ZTE 16-osán belül, kissé kisodródva balról 11 méterről kapura továbbított, Vlaszák nagy bravúrral szögletre mentette a volt válogatott játékos lövését.  

12. perc: Huszák kap sárga lapot Meyé visszahúzásáért.

9. perc: Jobb oldali siófoki szöglet után Vlaszák futott alá a labdának, Balázs pedig a gólvonalról mentett fejjel hatalmasat, meccsben tartva ezzel csapatát.

7. perc: Szakály adott nagyon jó labdát Tökölinek, a rutinos játékos a 16-oson belül átvette azt, majd visszaemelte a 2. vonalban érkező Szakálynak, aki kapásból lőtt, de a 10 méteres lövés a vendégek kapujának jobb oldala mellett hagyta el a játékteret.

1. perc: A ZTE kezdte a II. félidőt.  Egyik oldalon sem volt csere a szünetben. Óriási lehetőséggel kezdődik a 2. etap, Kamber startolt rá bal oldalon egy labdára, teljesen egyedül maradt, és a vendégek 16-osán bal sarkából lövésre szánta el magát - csúnyán mellé ment.

I. félidő

46. perc: Szabó kis híján duplázott, miután egy előrevágott labdára ismét lespuskás módjára lecsapott. Jól vette észre, hogy kinn áll Vlaszák, ám lövése elkerülte a kaput. Vége az I. félidőnek.

45. perc: Vezet a Siófok! Nyári tért ölelő átadása után Szabó senkitől sem zavartatva lépett ki a bal szélen, majd a kifutó Vlaszák mellett a kapu jobb alsó sarkába lőtt. 0-1. Az eset után a reklamáló Máté sárga lapot kapott.

42. perc: Bogunovic visszatért a pályára, így nem lehet olyan komoly a sérülése.

41. perc: Ismét vendéglehetőség. Kiss adott be a bal oldalról, majd Szabó fejelt közelről Vlaszák kapuja mellé.

39. perc: Bajban a ZTE. Bogunovicot kell hordágyon levinni a pályáról, láthatóan nagy fájdalmai vannak a szerb játékosnak, akinek a térdét jegelik.

37. perc: Kamber és Balázs játszott össze a bal szélen, utóbbi sarokkal tette a labdát a ZTE légiósa elé. A bosnyák-szerb játékos a 16-oson belülre érve nagy helyzetben lövés helyett vissza akarta passzolni a labdát Balázsnak, Milinte pedig felszedte azt. Nagy lehetőség volt!

34. perc: Most Harasztit kell ápolni, miután Hidvégivel "találkozott".

Továbbra is nagyon kevés a mozgás a ZTE játékában, Meyé ugyan változtatja pozícióját, így többször is feltűnik a jobb, ill. a bal oldalon is, de a legtöbb játékos céltalanul futkározik a pályán.

29. perc: Bogunovic rúgta föl Huszákot a ZTE kapujától 21 méterre, a védő sárga lapot kapott. A szabadrúgást Nyári lőtte kapura, a középre tartó lövést Vlaszák üggyel-bajjal kiütötte.

28. perc: Szép megmozdulás: Kocsárdi dőlt rá egy kivágott labdára, és kapásból lőtte Milinte kapujára nagyjából 25 méterről - picit fölé.

A vendégek enyhe mezőnyfölénye egyelőre csak a szögletek számában mutatkozik meg, legalább a 6.-at lőtték már középre.

20. perc: A vendégek csapatkapiányát, Tusori Richardot kellett ápolni, miután Szakály közelről fejbe rúgta a labdával.

18. perc: Máté adott remek labdát saját térfeléről Szakálynak, aki gyönyörűen vette át a játékszert az ellenfél 16-osán belül, azonban egy csel után nem lőtt, hanem megpróbálta visszagurítani a labdát a 2. vonalban érkező Tökölinek - röviden.

16. perc: Hidvégi szerzett labdát a pálya közepén, kiugratása után Meyé léphetett ki nagy helyzetben, azonban az asszisztens jól vette észre, hogy a gaboni támadó lesen tartózkodott, így lefújta az akciót.

Az már az első negyedórában látszik, hogy vért kell izzadnia a ZTE-nek a három pontért ezen a mérkőzésen. A Siófok nagyon szervezetten játszik és egyelőre sokkal többet birtokolja a labdát, mint a hazaiak. Próbálják ráerőltetni akaratukat a ZTE-re, remélhetőleg előbb-utóbb a kék-fehérek is ki tudnak bontakozni.

8. perc: Ismét siófoki lehetőség, a bal oldalról Szabó adott be egy szabadrúgást, Tusori visszafejelte a labdát az 5-ösnél ácsorgó Fehér elé, utóbbi játékos pedig nagy helyzetben fölé lőtt.

7. perc: Megvan az első hazai akció. A bal szélen futott, Balázs Zsolt beadása azonban nagyon pontatlan volt a végén és elhagyta a játékteret a labda.

5. perc: Ismét siófoki lehetőség, megint a jobb szélről indult az akció, és újfent Haraszti került veszélyes helyzetbe, 12 méteres lövését azonban Vlaszák ki tudta ütni. A kipattanó visszakerült a vendégekhez, egészen pontosan Szabó Jánoshoz, aki balról középre ívelte a labdát, ám azt Hidvégi kézzel a 16-oson belül hatástalanította. Nem lett 11-es! Szerencsére...

2. perc: Rögtön egy érdekes szituáció: Sowunmi ment el a jobb szélen, beadása után Haraszti a 16-oson belül átesett Bogunovic lábán, a játékvezető továbbot intett... A szöglet után a ZTE védői tisztáztak.

1. perc: A Siófok kezdte a mérkőzést. Mindenképpen látványos különbség az előző hazai meccsekhez képest, hogy ezúttal a ZTE B-közép is tiszteletét tette a derbin. El is kel a segítség ebben a nehéz helyzetben.

Pár perc múlva kezdődik a ZTE-Siófok találkozó, a csapatok ezekben a pillanatokban vonulnak föl a kezdőkörbe. A ZTE előzetesen megadott összeállításához képest nincs nagy eltérés, és a vendégek sem szolgáltak túl sok meglepetéssel. A hazaiaknál ismét a Tököli-Meyé csatárkettős rohamoz, és visszakerült a kapuba a rutinos Vlaszák Géza. Szalai Tamás 200., Balázs Zsolt 100. és Kovács Gergely 50. élvonalbeli mérkőzésén szerepelt az előző fordulóban Újpesten, őket köszöntötte a klub a mérkőzés elején.

A holnapi nemzeti ünnepre való tekintettel a Himnusszal kezdődött a mérkőzés, amit az igencsak gyér számú közönség természetesen felállva hallgatott végig. Siófokról nem érkeztek szurkolók.

Nagyon masszív csapat a Siófok, sehová sem feltett kézzel érkezne, Horváth Károly tanítványai. Jelenleg 12 pontjuk van a bajnokságban, de idegenben nem túl acélosak, így a ZTE-nek talán több lehetősége lesz. Nagyon fontos kérdés, hogy ki lő gólt a ZTE-ben, hiszen a csapat csatárai nagyon kevés lehetőséghez jutottak az utóbbi mérkőzéseken, nincs meg az összhang a középpálya és a támadók között, ezért is olyan esetleges a kék-fehérek támadójátéka. Nem is jellemzi ezt jobban mást, mint a tragikusan kevés rúgott gól és az, hogy a csapat házi gólkirálya három góllal a védekező középpályás Kamber. Nem mondhatunk mást, mint hogy hajrá Tököli, hajrá Meyé, hajrá ZTE!

Az előző szezonban 2011. április 27-én találkozott a két csapat Egerszegen, akkor Turkovs és Simon góljára csak Csordás tudott válaszolni, így a hazaiak 2-1 arányban nyertek. Akkor egy hosszú nyeretlenségi szériára tett pontot a ZTE a Siófok legyőzésével, most talán még ennél is nagyobb a tét. Forrás: www.zte.hu

 

31. perc: Máté próbálkozott meg lövéssel távolról, jó 30 méteres löketét Milinte szögletre tolta. A szöglet után Meyé fejelt az égbe.

29. perc: Tököli ívelt vissza Máté elé egy labdát, aki azonnal középre játszotta azt, Balázs levette, majd fél fordulat után lőtt, 8 méterről a kapus kezébe.

28. perc: Meyé vállalkozott lövésre beadás helyett a jobb szélről, csúnyán mellé-fölé ment. Kifütyülték.

24. perc: Balázs adott labdát Tökölinek, aki a 16-oson belül egy csel után lőtt, Milinte rajta volt a próbálkozáson, s magabiztosan fogta azt.

A ZTE nagyon szétesően futballozik, semmi elképzelés nincs a játékukban, a sokkal dinamikusabban mozgó vendégcsapat magabiztosan őrzi előnyét.

21. perc: Huszák helyett Lattenstein a Siófoknál.

19. perc: Cserél a ZTE: Turkovs áll be Szakály helyére.

15. perc: Egy nagy védelmi hiba után Sowunmi került helyz etbe a ZTE 16-osán belül, kissé kisodródva balról 11 méterről kapura továbbított, Vlaszák nagy bravúrral szögletre mentette a volt válogatott játékos lövését.  

12. perc: Huszák kap sárga lapot Meyé visszahúzásáért.

9. perc: Jobb oldali siófoki szöglet után Vlaszák futott alá a labdának, Balázs pedig a gólvonalról mentett fejjel hatalmasat, meccsben tartva ezzel csapatát.

7. perc: Szakály adott nagyon jó labdát Tökölinek, a rutinos játékos a 16-oson belül átvette azt, majd visszaemelte a 2. vonalban érkező Szakálynak, aki kapásból lőtt, de a 10 méteres lövés a vendégek kapujának jobb oldala mellett hagyta el a játékteret.

1. perc: A ZTE kezdte a II. félidőt.  Egyik oldalon sem volt csere a szünetben. Óriási lehetőséggel kezdődik a 2. etap, Kamber startolt rá bal oldalon egy labdára, teljesen egyedül maradt, és a vendégek 16-osán bal sarkából lövésre szánta el magát - csúnyán mellé ment.

I. félidő

46. perc: Szabó kis híján duplázott, miután egy előrevágott labdára ismét lespuskás módjára lecsapott. Jól vette észre, hogy kinn áll Vlaszák, ám lövése elkerülte a kaput. Vége az I. félidőnek.

45. perc: Vezet a Siófok! Nyári tért ölelő átadása után Szabó senkitől sem zavartatva lépett ki a bal szélen, majd a kifutó Vlaszák mellett a kapu jobb alsó sarkába lőtt. 0-1. Az eset után a reklamáló Máté sárga lapot kapott.

42. perc: Bogunovic visszatért a pályára, így nem lehet olyan komoly a sérülése.

41. perc: Ismét vendéglehetőség. Kiss adott be a bal oldalról, majd Szabó fejelt közelről Vlaszák kapuja mellé.

39. perc: Bajban a ZTE. Bogunovicot kell hordágyon levinni a pályáról, láthatóan nagy fájdalmai vannak a szerb játékosnak, akinek a térdét jegelik.

37. perc: Kamber és Balázs játszott össze a bal szélen, utóbbi sarokkal tette a labdát a ZTE légiósa elé. A bosnyák-szerb játékos a 16-oson belülre érve nagy helyzetben lövés helyett vissza akarta passzolni a labdát Balázsnak, Milinte pedig felszedte azt. Nagy lehetőség volt!

34. perc: Most Harasztit kell ápolni, miután Hidvégivel "találkozott".

Továbbra is nagyon kevés a mozgás a ZTE játékában, Meyé ugyan változtatja pozícióját, így többször is feltűnik a jobb, ill. a bal oldalon is, de a legtöbb játékos céltalanul futkározik a pályán.

29. perc: Bogunovic rúgta föl Huszákot a ZTE kapujától 21 méterre, a védő sárga lapot kapott. A szabadrúgást Nyári lőtte kapura, a középre tartó lövést Vlaszák üggyel-bajjal kiütötte.

28. perc: Szép megmozdulás: Kocsárdi dőlt rá egy kivágott labdára, és kapásból lőtte Milinte kapujára nagyjából 25 méterről - picit fölé.

A vendégek enyhe mezőnyfölénye egyelőre csak a szögletek számában mutatkozik meg, legalább a 6.-at lőtték már középre.

20. perc: A vendégek csapatkapiányát, Tusori Richardot kellett ápolni, miután Szakály közelről fejbe rúgta a labdával.

18. perc: Máté adott remek labdát saját térfeléről Szakálynak, aki gyönyörűen vette át a játékszert az ellenfél 16-osán belül, azonban egy csel után nem lőtt, hanem megpróbálta visszagurítani a labdát a 2. vonalban érkező Tökölinek - röviden.

16. perc: Hidvégi szerzett labdát a pálya közepén, kiugratása után Meyé léphetett ki nagy helyzetben, azonban az asszisztens jól vette észre, hogy a gaboni támadó lesen tartózkodott, így lefújta az akciót.

Az már az első negyedórában látszik, hogy vért kell izzadnia a ZTE-nek a három pontért ezen a mérkőzésen. A Siófok nagyon szervezetten játszik és egyelőre sokkal többet birtokolja a labdát, mint a hazaiak. Próbálják ráerőltetni akaratukat a ZTE-re, remélhetőleg előbb-utóbb a kék-fehérek is ki tudnak bontakozni.

8. perc: Ismét siófoki lehetőség, a bal oldalról Szabó adott be egy szabadrúgást, Tusori visszafejelte a labdát az 5-ösnél ácsorgó Fehér elé, utóbbi játékos pedig nagy helyzetben fölé lőtt.

7. perc: Megvan az első hazai akció. A bal szélen futott, Balázs Zsolt beadása azonban nagyon pontatlan volt a végén és elhagyta a játékteret a labda.

5. perc: Ismét siófoki lehetőség, megint a jobb szélről indult az akció, és újfent Haraszti került veszélyes helyzetbe, 12 méteres lövését azonban Vlaszák ki tudta ütni. A kipattanó visszakerült a vendégekhez, egészen pontosan Szabó Jánoshoz, aki balról középre ívelte a labdát, ám azt Hidvégi kézzel a 16-oson belül hatástalanította. Nem lett 11-es! Szerencsére...

2. perc: Rögtön egy érdekes szituáció: Sowunmi ment el a jobb szélen, beadása után Haraszti a 16-oson belül átesett Bogunovic lábán, a játékvezető továbbot intett... A szöglet után a ZTE védői tisztáztak.

1. perc: A Siófok kezdte a mérkőzést. Mindenképpen látványos különbség az előző hazai meccsekhez képest, hogy ezúttal a ZTE B-közép is tiszteletét tette a derbin. El is kel a segítség ebben a nehéz helyzetben.

Pár perc múlva kezdődik a ZTE-Siófok találkozó, a csapatok ezekben a pillanatokban vonulnak föl a kezdőkörbe. A ZTE előzetesen megadott összeállításához képest nincs nagy eltérés, és a vendégek sem szolgáltak túl sok meglepetéssel. A hazaiaknál ismét a Tököli-Meyé csatárkettős rohamoz, és visszakerült a kapuba a rutinos Vlaszák Géza. Szalai Tamás 200., Balázs Zsolt 100. és Kovács Gergely 50. élvonalbeli mérkőzésén szerepelt az előző fordulóban Újpesten, őket köszöntötte a klub a mérkőzés elején.

A holnapi nemzeti ünnepre való tekintettel a Himnusszal kezdődött a mérkőzés, amit az igencsak gyér számú közönség természetesen felállva hallgatott végig. Siófokról nem érkeztek szurkolók.

Nagyon masszív csapat a Siófok, sehová sem feltett kézzel érkezne, Horváth Károly tanítványai. Jelenleg 12 pontjuk van a bajnokságban, de idegenben nem túl acélosak, így a ZTE-nek talán több lehetősége lesz. Nagyon fontos kérdés, hogy ki lő gólt a ZTE-ben, hiszen a csapat csatárai nagyon kevés lehetőséghez jutottak az utóbbi mérkőzéseken, nincs meg az összhang a középpálya és a támadók között, ezért is olyan esetleges a kék-fehérek támadójátéka. Nem is jellemzi ezt jobban mást, mint a tragikusan kevés rúgott gól és az, hogy a csapat házi gólkirálya három góllal a védekező középpályás Kamber. Nem mondhatunk mást, mint hogy hajrá Tököli, hajrá Meyé, hajrá ZTE!

Az előző szezonban 2011. április 27-én találkozott a két csapat Egerszegen, akkor Turkovs és Simon góljára csak Csordás tudott válaszolni, így a hazaiak 2-1 arányban nyertek. Akkor egy hosszú nyeretlenségi szériára tett pontot a ZTE a Siófok legyőzésével, most talán még ennél is nagyobb a tét. Forrás: www.zte.hu

 

29. perc: Tököli ívelt vissza Máté elé egy labdát, aki azonnal középre játszotta azt, Balázs levette, majd fél fordulat után lőtt, 8 méterről a kapus kezébe.

28. perc: Meyé vállalkozott lövésre beadás helyett a jobb szélről, csúnyán mellé-fölé ment. Kifütyülték.

24. perc: Balázs adott labdát Tökölinek, aki a 16-oson belül egy csel után lőtt, Milinte rajta volt a próbálkozáson, s magabiztosan fogta azt.

A ZTE nagyon szétesően futballozik, semmi elképzelés nincs a játékukban, a sokkal dinamikusabban mozgó vendégcsapat magabiztosan őrzi előnyét.

21. perc: Huszák helyett Lattenstein a Siófoknál.

19. perc: Cserél a ZTE: Turkovs áll be Szakály helyére.

15. perc: Egy nagy védelmi hiba után Sowunmi került helyz etbe a ZTE 16-osán belül, kissé kisodródva balról 11 méterről kapura továbbított, Vlaszák nagy bravúrral szögletre mentette a volt válogatott játékos lövését.  

12. perc: Huszák kap sárga lapot Meyé visszahúzásáért.

9. perc: Jobb oldali siófoki szöglet után Vlaszák futott alá a labdának, Balázs pedig a gólvonalról mentett fejjel hatalmasat, meccsben tartva ezzel csapatát.

7. perc: Szakály adott nagyon jó labdát Tökölinek, a rutinos játékos a 16-oson belül átvette azt, majd visszaemelte a 2. vonalban érkező Szakálynak, aki kapásból lőtt, de a 10 méteres lövés a vendégek kapujának jobb oldala mellett hagyta el a játékteret.

1. perc: A ZTE kezdte a II. félidőt.  Egyik oldalon sem volt csere a szünetben. Óriási lehetőséggel kezdődik a 2. etap, Kamber startolt rá bal oldalon egy labdára, teljesen egyedül maradt, és a vendégek 16-osán bal sarkából lövésre szánta el magát - csúnyán mellé ment.

I. félidő

46. perc: Szabó kis híján duplázott, miután egy előrevágott labdára ismét lespuskás módjára lecsapott. Jól vette észre, hogy kinn áll Vlaszák, ám lövése elkerülte a kaput. Vége az I. félidőnek.

45. perc: Vezet a Siófok! Nyári tért ölelő átadása után Szabó senkitől sem zavartatva lépett ki a bal szélen, majd a kifutó Vlaszák mellett a kapu jobb alsó sarkába lőtt. 0-1. Az eset után a reklamáló Máté sárga lapot kapott.

42. perc: Bogunovic visszatért a pályára, így nem lehet olyan komoly a sérülése.

41. perc: Ismét vendéglehetőség. Kiss adott be a bal oldalról, majd Szabó fejelt közelről Vlaszák kapuja mellé.

39. perc: Bajban a ZTE. Bogunovicot kell hordágyon levinni a pályáról, láthatóan nagy fájdalmai vannak a szerb játékosnak, akinek a térdét jegelik.

37. perc: Kamber és Balázs játszott össze a bal szélen, utóbbi sarokkal tette a labdát a ZTE légiósa elé. A bosnyák-szerb játékos a 16-oson belülre érve nagy helyzetben lövés helyett vissza akarta passzolni a labdát Balázsnak, Milinte pedig felszedte azt. Nagy lehetőség volt!

34. perc: Most Harasztit kell ápolni, miután Hidvégivel "találkozott".

Továbbra is nagyon kevés a mozgás a ZTE játékában, Meyé ugyan változtatja pozícióját, így többször is feltűnik a jobb, ill. a bal oldalon is, de a legtöbb játékos céltalanul futkározik a pályán.

29. perc: Bogunovic rúgta föl Huszákot a ZTE kapujától 21 méterre, a védő sárga lapot kapott. A szabadrúgást Nyári lőtte kapura, a középre tartó lövést Vlaszák üggyel-bajjal kiütötte.

28. perc: Szép megmozdulás: Kocsárdi dőlt rá egy kivágott labdára, és kapásból lőtte Milinte kapujára nagyjából 25 méterről - picit fölé.

A vendégek enyhe mezőnyfölénye egyelőre csak a szögletek számában mutatkozik meg, legalább a 6.-at lőtték már középre.

20. perc: A vendégek csapatkapiányát, Tusori Richardot kellett ápolni, miután Szakály közelről fejbe rúgta a labdával.

18. perc: Máté adott remek labdát saját térfeléről Szakálynak, aki gyönyörűen vette át a játékszert az ellenfél 16-osán belül, azonban egy csel után nem lőtt, hanem megpróbálta visszagurítani a labdát a 2. vonalban érkező Tökölinek - röviden.

16. perc: Hidvégi szerzett labdát a pálya közepén, kiugratása után Meyé léphetett ki nagy helyzetben, azonban az asszisztens jól vette észre, hogy a gaboni támadó lesen tartózkodott, így lefújta az akciót.

Az már az első negyedórában látszik, hogy vért kell izzadnia a ZTE-nek a három pontért ezen a mérkőzésen. A Siófok nagyon szervezetten játszik és egyelőre sokkal többet birtokolja a labdát, mint a hazaiak. Próbálják ráerőltetni akaratukat a ZTE-re, remélhetőleg előbb-utóbb a kék-fehérek is ki tudnak bontakozni.

8. perc: Ismét siófoki lehetőség, a bal oldalról Szabó adott be egy szabadrúgást, Tusori visszafejelte a labdát az 5-ösnél ácsorgó Fehér elé, utóbbi játékos pedig nagy helyzetben fölé lőtt.

7. perc: Megvan az első hazai akció. A bal szélen futott, Balázs Zsolt beadása azonban nagyon pontatlan volt a végén és elhagyta a játékteret a labda.

5. perc: Ismét siófoki lehetőség, megint a jobb szélről indult az akció, és újfent Haraszti került veszélyes helyzetbe, 12 méteres lövését azonban Vlaszák ki tudta ütni. A kipattanó visszakerült a vendégekhez, egészen pontosan Szabó Jánoshoz, aki balról középre ívelte a labdát, ám azt Hidvégi kézzel a 16-oson belül hatástalanította. Nem lett 11-es! Szerencsére...

2. perc: Rögtön egy érdekes szituáció: Sowunmi ment el a jobb szélen, beadása után Haraszti a 16-oson belül átesett Bogunovic lábán, a játékvezető továbbot intett... A szöglet után a ZTE védői tisztáztak.

1. perc: A Siófok kezdte a mérkőzést. Mindenképpen látványos különbség az előző hazai meccsekhez képest, hogy ezúttal a ZTE B-közép is tiszteletét tette a derbin. El is kel a segítség ebben a nehéz helyzetben.

Pár perc múlva kezdődik a ZTE-Siófok találkozó, a csapatok ezekben a pillanatokban vonulnak föl a kezdőkörbe. A ZTE előzetesen megadott összeállításához képest nincs nagy eltérés, és a vendégek sem szolgáltak túl sok meglepetéssel. A hazaiaknál ismét a Tököli-Meyé csatárkettős rohamoz, és visszakerült a kapuba a rutinos Vlaszák Géza. Szalai Tamás 200., Balázs Zsolt 100. és Kovács Gergely 50. élvonalbeli mérkőzésén szerepelt az előző fordulóban Újpesten, őket köszöntötte a klub a mérkőzés elején.

A holnapi nemzeti ünnepre való tekintettel a Himnusszal kezdődött a mérkőzés, amit az igencsak gyér számú közönség természetesen felállva hallgatott végig. Siófokról nem érkeztek szurkolók.

Nagyon masszív csapat a Siófok, sehová sem feltett kézzel érkezne, Horváth Károly tanítványai. Jelenleg 12 pontjuk van a bajnokságban, de idegenben nem túl acélosak, így a ZTE-nek talán több lehetősége lesz. Nagyon fontos kérdés, hogy ki lő gólt a ZTE-ben, hiszen a csapat csatárai nagyon kevés lehetőséghez jutottak az utóbbi mérkőzéseken, nincs meg az összhang a középpálya és a támadók között, ezért is olyan esetleges a kék-fehérek támadójátéka. Nem is jellemzi ezt jobban mást, mint a tragikusan kevés rúgott gól és az, hogy a csapat házi gólkirálya három góllal a védekező középpályás Kamber. Nem mondhatunk mást, mint hogy hajrá Tököli, hajrá Meyé, hajrá ZTE!

Az előző szezonban 2011. április 27-én találkozott a két csapat Egerszegen, akkor Turkovs és Simon góljára csak Csordás tudott válaszolni, így a hazaiak 2-1 arányban nyertek. Akkor egy hosszú nyeretlenségi szériára tett pontot a ZTE a Siófok legyőzésével, most talán még ennél is nagyobb a tét. Forrás: www.zte.hu

 

28. perc: Meyé vállalkozott lövésre beadás helyett a jobb szélről, csúnyán mellé-fölé ment. Kifütyülték.

24. perc: Balázs adott labdát Tökölinek, aki a 16-oson belül egy csel után lőtt, Milinte rajta volt a próbálkozáson, s magabiztosan fogta azt.

A ZTE nagyon szétesően futballozik, semmi elképzelés nincs a játékukban, a sokkal dinamikusabban mozgó vendégcsapat magabiztosan őrzi előnyét.

21. perc: Huszák helyett Lattenstein a Siófoknál.

19. perc: Cserél a ZTE: Turkovs áll be Szakály helyére.

15. perc: Egy nagy védelmi hiba után Sowunmi került helyz etbe a ZTE 16-osán belül, kissé kisodródva balról 11 méterről kapura továbbított, Vlaszák nagy bravúrral szögletre mentette a volt válogatott játékos lövését.  

12. perc: Huszák kap sárga lapot Meyé visszahúzásáért.

9. perc: Jobb oldali siófoki szöglet után Vlaszák futott alá a labdának, Balázs pedig a gólvonalról mentett fejjel hatalmasat, meccsben tartva ezzel csapatát.

7. perc: Szakály adott nagyon jó labdát Tökölinek, a rutinos játékos a 16-oson belül átvette azt, majd visszaemelte a 2. vonalban érkező Szakálynak, aki kapásból lőtt, de a 10 méteres lövés a vendégek kapujának jobb oldala mellett hagyta el a játékteret.

1. perc: A ZTE kezdte a II. félidőt.  Egyik oldalon sem volt csere a szünetben. Óriási lehetőséggel kezdődik a 2. etap, Kamber startolt rá bal oldalon egy labdára, teljesen egyedül maradt, és a vendégek 16-osán bal sarkából lövésre szánta el magát - csúnyán mellé ment.

I. félidő

46. perc: Szabó kis híján duplázott, miután egy előrevágott labdára ismét lespuskás módjára lecsapott. Jól vette észre, hogy kinn áll Vlaszák, ám lövése elkerülte a kaput. Vége az I. félidőnek.

45. perc: Vezet a Siófok! Nyári tért ölelő átadása után Szabó senkitől sem zavartatva lépett ki a bal szélen, majd a kifutó Vlaszák mellett a kapu jobb alsó sarkába lőtt. 0-1. Az eset után a reklamáló Máté sárga lapot kapott.

42. perc: Bogunovic visszatért a pályára, így nem lehet olyan komoly a sérülése.

41. perc: Ismét vendéglehetőség. Kiss adott be a bal oldalról, majd Szabó fejelt közelről Vlaszák kapuja mellé.

39. perc: Bajban a ZTE. Bogunovicot kell hordágyon levinni a pályáról, láthatóan nagy fájdalmai vannak a szerb játékosnak, akinek a térdét jegelik.

37. perc: Kamber és Balázs játszott össze a bal szélen, utóbbi sarokkal tette a labdát a ZTE légiósa elé. A bosnyák-szerb játékos a 16-oson belülre érve nagy helyzetben lövés helyett vissza akarta passzolni a labdát Balázsnak, Milinte pedig felszedte azt. Nagy lehetőség volt!

34. perc: Most Harasztit kell ápolni, miután Hidvégivel "találkozott".

Továbbra is nagyon kevés a mozgás a ZTE játékában, Meyé ugyan változtatja pozícióját, így többször is feltűnik a jobb, ill. a bal oldalon is, de a legtöbb játékos céltalanul futkározik a pályán.

29. perc: Bogunovic rúgta föl Huszákot a ZTE kapujától 21 méterre, a védő sárga lapot kapott. A szabadrúgást Nyári lőtte kapura, a középre tartó lövést Vlaszák üggyel-bajjal kiütötte.

28. perc: Szép megmozdulás: Kocsárdi dőlt rá egy kivágott labdára, és kapásból lőtte Milinte kapujára nagyjából 25 méterről - picit fölé.

A vendégek enyhe mezőnyfölénye egyelőre csak a szögletek számában mutatkozik meg, legalább a 6.-at lőtték már középre.

20. perc: A vendégek csapatkapiányát, Tusori Richardot kellett ápolni, miután Szakály közelről fejbe rúgta a labdával.

18. perc: Máté adott remek labdát saját térfeléről Szakálynak, aki gyönyörűen vette át a játékszert az ellenfél 16-osán belül, azonban egy csel után nem lőtt, hanem megpróbálta visszagurítani a labdát a 2. vonalban érkező Tökölinek - röviden.

16. perc: Hidvégi szerzett labdát a pálya közepén, kiugratása után Meyé léphetett ki nagy helyzetben, azonban az asszisztens jól vette észre, hogy a gaboni támadó lesen tartózkodott, így lefújta az akciót.

Az már az első negyedórában látszik, hogy vért kell izzadnia a ZTE-nek a három pontért ezen a mérkőzésen. A Siófok nagyon szervezetten játszik és egyelőre sokkal többet birtokolja a labdát, mint a hazaiak. Próbálják ráerőltetni akaratukat a ZTE-re, remélhetőleg előbb-utóbb a kék-fehérek is ki tudnak bontakozni.

8. perc: Ismét siófoki lehetőség, a bal oldalról Szabó adott be egy szabadrúgást, Tusori visszafejelte a labdát az 5-ösnél ácsorgó Fehér elé, utóbbi játékos pedig nagy helyzetben fölé lőtt.

7. perc: Megvan az első hazai akció. A bal szélen futott, Balázs Zsolt beadása azonban nagyon pontatlan volt a végén és elhagyta a játékteret a labda.

5. perc: Ismét siófoki lehetőség, megint a jobb szélről indult az akció, és újfent Haraszti került veszélyes helyzetbe, 12 méteres lövését azonban Vlaszák ki tudta ütni. A kipattanó visszakerült a vendégekhez, egészen pontosan Szabó Jánoshoz, aki balról középre ívelte a labdát, ám azt Hidvégi kézzel a 16-oson belül hatástalanította. Nem lett 11-es! Szerencsére...

2. perc: Rögtön egy érdekes szituáció: Sowunmi ment el a jobb szélen, beadása után Haraszti a 16-oson belül átesett Bogunovic lábán, a játékvezető továbbot intett... A szöglet után a ZTE védői tisztáztak.

1. perc: A Siófok kezdte a mérkőzést. Mindenképpen látványos különbség az előző hazai meccsekhez képest, hogy ezúttal a ZTE B-közép is tiszteletét tette a derbin. El is kel a segítség ebben a nehéz helyzetben.

Pár perc múlva kezdődik a ZTE-Siófok találkozó, a csapatok ezekben a pillanatokban vonulnak föl a kezdőkörbe. A ZTE előzetesen megadott összeállításához képest nincs nagy eltérés, és a vendégek sem szolgáltak túl sok meglepetéssel. A hazaiaknál ismét a Tököli-Meyé csatárkettős rohamoz, és visszakerült a kapuba a rutinos Vlaszák Géza. Szalai Tamás 200., Balázs Zsolt 100. és Kovács Gergely 50. élvonalbeli mérkőzésén szerepelt az előző fordulóban Újpesten, őket köszöntötte a klub a mérkőzés elején.

A holnapi nemzeti ünnepre való tekintettel a Himnusszal kezdődött a mérkőzés, amit az igencsak gyér számú közönség természetesen felállva hallgatott végig. Siófokról nem érkeztek szurkolók.

Nagyon masszív csapat a Siófok, sehová sem feltett kézzel érkezne, Horváth Károly tanítványai. Jelenleg 12 pontjuk van a bajnokságban, de idegenben nem túl acélosak, így a ZTE-nek talán több lehetősége lesz. Nagyon fontos kérdés, hogy ki lő gólt a ZTE-ben, hiszen a csapat csatárai nagyon kevés lehetőséghez jutottak az utóbbi mérkőzéseken, nincs meg az összhang a középpálya és a támadók között, ezért is olyan esetleges a kék-fehérek támadójátéka. Nem is jellemzi ezt jobban mást, mint a tragikusan kevés rúgott gól és az, hogy a csapat házi gólkirálya három góllal a védekező középpályás Kamber. Nem mondhatunk mást, mint hogy hajrá Tököli, hajrá Meyé, hajrá ZTE!

Az előző szezonban 2011. április 27-én találkozott a két csapat Egerszegen, akkor Turkovs és Simon góljára csak Csordás tudott válaszolni, így a hazaiak 2-1 arányban nyertek. Akkor egy hosszú nyeretlenségi szériára tett pontot a ZTE a Siófok legyőzésével, most talán még ennél is nagyobb a tét. Forrás: www.zte.hu

 

24. perc: Balázs adott labdát Tökölinek, aki a 16-oson belül egy csel után lőtt, Milinte rajta volt a próbálkozáson, s magabiztosan fogta azt.

A ZTE nagyon szétesően futballozik, semmi elképzelés nincs a játékukban, a sokkal dinamikusabban mozgó vendégcsapat magabiztosan őrzi előnyét.

21. perc: Huszák helyett Lattenstein a Siófoknál.

19. perc: Cserél a ZTE: Turkovs áll be Szakály helyére.

15. perc: Egy nagy védelmi hiba után Sowunmi került helyz etbe a ZTE 16-osán belül, kissé kisodródva balról 11 méterről kapura továbbított, Vlaszák nagy bravúrral szögletre mentette a volt válogatott játékos lövését.  

12. perc: Huszák kap sárga lapot Meyé visszahúzásáért.

9. perc: Jobb oldali siófoki szöglet után Vlaszák futott alá a labdának, Balázs pedig a gólvonalról mentett fejjel hatalmasat, meccsben tartva ezzel csapatát.

7. perc: Szakály adott nagyon jó labdát Tökölinek, a rutinos játékos a 16-oson belül átvette azt, majd visszaemelte a 2. vonalban érkező Szakálynak, aki kapásból lőtt, de a 10 méteres lövés a vendégek kapujának jobb oldala mellett hagyta el a játékteret.

1. perc: A ZTE kezdte a II. félidőt.  Egyik oldalon sem volt csere a szünetben. Óriási lehetőséggel kezdődik a 2. etap, Kamber startolt rá bal oldalon egy labdára, teljesen egyedül maradt, és a vendégek 16-osán bal sarkából lövésre szánta el magát - csúnyán mellé ment.

I. félidő

46. perc: Szabó kis híján duplázott, miután egy előrevágott labdára ismét lespuskás módjára lecsapott. Jól vette észre, hogy kinn áll Vlaszák, ám lövése elkerülte a kaput. Vége az I. félidőnek.

45. perc: Vezet a Siófok! Nyári tért ölelő átadása után Szabó senkitől sem zavartatva lépett ki a bal szélen, majd a kifutó Vlaszák mellett a kapu jobb alsó sarkába lőtt. 0-1. Az eset után a reklamáló Máté sárga lapot kapott.

42. perc: Bogunovic visszatért a pályára, így nem lehet olyan komoly a sérülése.

41. perc: Ismét vendéglehetőség. Kiss adott be a bal oldalról, majd Szabó fejelt közelről Vlaszák kapuja mellé.

39. perc: Bajban a ZTE. Bogunovicot kell hordágyon levinni a pályáról, láthatóan nagy fájdalmai vannak a szerb játékosnak, akinek a térdét jegelik.

37. perc: Kamber és Balázs játszott össze a bal szélen, utóbbi sarokkal tette a labdát a ZTE légiósa elé. A bosnyák-szerb játékos a 16-oson belülre érve nagy helyzetben lövés helyett vissza akarta passzolni a labdát Balázsnak, Milinte pedig felszedte azt. Nagy lehetőség volt!

34. perc: Most Harasztit kell ápolni, miután Hidvégivel "találkozott".

Továbbra is nagyon kevés a mozgás a ZTE játékában, Meyé ugyan változtatja pozícióját, így többször is feltűnik a jobb, ill. a bal oldalon is, de a legtöbb játékos céltalanul futkározik a pályán.

29. perc: Bogunovic rúgta föl Huszákot a ZTE kapujától 21 méterre, a védő sárga lapot kapott. A szabadrúgást Nyári lőtte kapura, a középre tartó lövést Vlaszák üggyel-bajjal kiütötte.

28. perc: Szép megmozdulás: Kocsárdi dőlt rá egy kivágott labdára, és kapásból lőtte Milinte kapujára nagyjából 25 méterről - picit fölé.

A vendégek enyhe mezőnyfölénye egyelőre csak a szögletek számában mutatkozik meg, legalább a 6.-at lőtték már középre.

20. perc: A vendégek csapatkapiányát, Tusori Richardot kellett ápolni, miután Szakály közelről fejbe rúgta a labdával.

18. perc: Máté adott remek labdát saját térfeléről Szakálynak, aki gyönyörűen vette át a játékszert az ellenfél 16-osán belül, azonban egy csel után nem lőtt, hanem megpróbálta visszagurítani a labdát a 2. vonalban érkező Tökölinek - röviden.

16. perc: Hidvégi szerzett labdát a pálya közepén, kiugratása után Meyé léphetett ki nagy helyzetben, azonban az asszisztens jól vette észre, hogy a gaboni támadó lesen tartózkodott, így lefújta az akciót.

Az már az első negyedórában látszik, hogy vért kell izzadnia a ZTE-nek a három pontért ezen a mérkőzésen. A Siófok nagyon szervezetten játszik és egyelőre sokkal többet birtokolja a labdát, mint a hazaiak. Próbálják ráerőltetni akaratukat a ZTE-re, remélhetőleg előbb-utóbb a kék-fehérek is ki tudnak bontakozni.

8. perc: Ismét siófoki lehetőség, a bal oldalról Szabó adott be egy szabadrúgást, Tusori visszafejelte a labdát az 5-ösnél ácsorgó Fehér elé, utóbbi játékos pedig nagy helyzetben fölé lőtt.

7. perc: Megvan az első hazai akció. A bal szélen futott, Balázs Zsolt beadása azonban nagyon pontatlan volt a végén és elhagyta a játékteret a labda.

5. perc: Ismét siófoki lehetőség, megint a jobb szélről indult az akció, és újfent Haraszti került veszélyes helyzetbe, 12 méteres lövését azonban Vlaszák ki tudta ütni. A kipattanó visszakerült a vendégekhez, egészen pontosan Szabó Jánoshoz, aki balról középre ívelte a labdát, ám azt Hidvégi kézzel a 16-oson belül hatástalanította. Nem lett 11-es! Szerencsére...

2. perc: Rögtön egy érdekes szituáció: Sowunmi ment el a jobb szélen, beadása után Haraszti a 16-oson belül átesett Bogunovic lábán, a játékvezető továbbot intett... A szöglet után a ZTE védői tisztáztak.

1. perc: A Siófok kezdte a mérkőzést. Mindenképpen látványos különbség az előző hazai meccsekhez képest, hogy ezúttal a ZTE B-közép is tiszteletét tette a derbin. El is kel a segítség ebben a nehéz helyzetben.

Pár perc múlva kezdődik a ZTE-Siófok találkozó, a csapatok ezekben a pillanatokban vonulnak föl a kezdőkörbe. A ZTE előzetesen megadott összeállításához képest nincs nagy eltérés, és a vendégek sem szolgáltak túl sok meglepetéssel. A hazaiaknál ismét a Tököli-Meyé csatárkettős rohamoz, és visszakerült a kapuba a rutinos Vlaszák Géza. Szalai Tamás 200., Balázs Zsolt 100. és Kovács Gergely 50. élvonalbeli mérkőzésén szerepelt az előző fordulóban Újpesten, őket köszöntötte a klub a mérkőzés elején.

A holnapi nemzeti ünnepre való tekintettel a Himnusszal kezdődött a mérkőzés, amit az igencsak gyér számú közönség természetesen felállva hallgatott végig. Siófokról nem érkeztek szurkolók.

Nagyon masszív csapat a Siófok, sehová sem feltett kézzel érkezne, Horváth Károly tanítványai. Jelenleg 12 pontjuk van a bajnokságban, de idegenben nem túl acélosak, így a ZTE-nek talán több lehetősége lesz. Nagyon fontos kérdés, hogy ki lő gólt a ZTE-ben, hiszen a csapat csatárai nagyon kevés lehetőséghez jutottak az utóbbi mérkőzéseken, nincs meg az összhang a középpálya és a támadók között, ezért is olyan esetleges a kék-fehérek támadójátéka. Nem is jellemzi ezt jobban mást, mint a tragikusan kevés rúgott gól és az, hogy a csapat házi gólkirálya három góllal a védekező középpályás Kamber. Nem mondhatunk mást, mint hogy hajrá Tököli, hajrá Meyé, hajrá ZTE!

Az előző szezonban 2011. április 27-én találkozott a két csapat Egerszegen, akkor Turkovs és Simon góljára csak Csordás tudott válaszolni, így a hazaiak 2-1 arányban nyertek. Akkor egy hosszú nyeretlenségi szériára tett pontot a ZTE a Siófok legyőzésével, most talán még ennél is nagyobb a tét. Forrás: www.zte.hu

 

A ZTE nagyon szétesően futballozik, semmi elképzelés nincs a játékukban, a sokkal dinamikusabban mozgó vendégcsapat magabiztosan őrzi előnyét.

21. perc: Huszák helyett Lattenstein a Siófoknál.

19. perc: Cserél a ZTE: Turkovs áll be Szakály helyére.

15. perc: Egy nagy védelmi hiba után Sowunmi került helyz etbe a ZTE 16-osán belül, kissé kisodródva balról 11 méterről kapura továbbított, Vlaszák nagy bravúrral szögletre mentette a volt válogatott játékos lövését.  

12. perc: Huszák kap sárga lapot Meyé visszahúzásáért.

9. perc: Jobb oldali siófoki szöglet után Vlaszák futott alá a labdának, Balázs pedig a gólvonalról mentett fejjel hatalmasat, meccsben tartva ezzel csapatát.

7. perc: Szakály adott nagyon jó labdát Tökölinek, a rutinos játékos a 16-oson belül átvette azt, majd visszaemelte a 2. vonalban érkező Szakálynak, aki kapásból lőtt, de a 10 méteres lövés a vendégek kapujának jobb oldala mellett hagyta el a játékteret.

1. perc: A ZTE kezdte a II. félidőt.  Egyik oldalon sem volt csere a szünetben. Óriási lehetőséggel kezdődik a 2. etap, Kamber startolt rá bal oldalon egy labdára, teljesen egyedül maradt, és a vendégek 16-osán bal sarkából lövésre szánta el magát - csúnyán mellé ment.

I. félidő

46. perc: Szabó kis híján duplázott, miután egy előrevágott labdára ismét lespuskás módjára lecsapott. Jól vette észre, hogy kinn áll Vlaszák, ám lövése elkerülte a kaput. Vége az I. félidőnek.

45. perc: Vezet a Siófok! Nyári tért ölelő átadása után Szabó senkitől sem zavartatva lépett ki a bal szélen, majd a kifutó Vlaszák mellett a kapu jobb alsó sarkába lőtt. 0-1. Az eset után a reklamáló Máté sárga lapot kapott.

42. perc: Bogunovic visszatért a pályára, így nem lehet olyan komoly a sérülése.

41. perc: Ismét vendéglehetőség. Kiss adott be a bal oldalról, majd Szabó fejelt közelről Vlaszák kapuja mellé.

39. perc: Bajban a ZTE. Bogunovicot kell hordágyon levinni a pályáról, láthatóan nagy fájdalmai vannak a szerb játékosnak, akinek a térdét jegelik.

37. perc: Kamber és Balázs játszott össze a bal szélen, utóbbi sarokkal tette a labdát a ZTE légiósa elé. A bosnyák-szerb játékos a 16-oson belülre érve nagy helyzetben lövés helyett vissza akarta passzolni a labdát Balázsnak, Milinte pedig felszedte azt. Nagy lehetőség volt!

34. perc: Most Harasztit kell ápolni, miután Hidvégivel "találkozott".

Továbbra is nagyon kevés a mozgás a ZTE játékában, Meyé ugyan változtatja pozícióját, így többször is feltűnik a jobb, ill. a bal oldalon is, de a legtöbb játékos céltalanul futkározik a pályán.

29. perc: Bogunovic rúgta föl Huszákot a ZTE kapujától 21 méterre, a védő sárga lapot kapott. A szabadrúgást Nyári lőtte kapura, a középre tartó lövést Vlaszák üggyel-bajjal kiütötte.

28. perc: Szép megmozdulás: Kocsárdi dőlt rá egy kivágott labdára, és kapásból lőtte Milinte kapujára nagyjából 25 méterről - picit fölé.

A vendégek enyhe mezőnyfölénye egyelőre csak a szögletek számában mutatkozik meg, legalább a 6.-at lőtték már középre.

20. perc: A vendégek csapatkapiányát, Tusori Richardot kellett ápolni, miután Szakály közelről fejbe rúgta a labdával.

18. perc: Máté adott remek labdát saját térfeléről Szakálynak, aki gyönyörűen vette át a játékszert az ellenfél 16-osán belül, azonban egy csel után nem lőtt, hanem megpróbálta visszagurítani a labdát a 2. vonalban érkező Tökölinek - röviden.

16. perc: Hidvégi szerzett labdát a pálya közepén, kiugratása után Meyé léphetett ki nagy helyzetben, azonban az asszisztens jól vette észre, hogy a gaboni támadó lesen tartózkodott, így lefújta az akciót.

Az már az első negyedórában látszik, hogy vért kell izzadnia a ZTE-nek a három pontért ezen a mérkőzésen. A Siófok nagyon szervezetten játszik és egyelőre sokkal többet birtokolja a labdát, mint a hazaiak. Próbálják ráerőltetni akaratukat a ZTE-re, remélhetőleg előbb-utóbb a kék-fehérek is ki tudnak bontakozni.

8. perc: Ismét siófoki lehetőség, a bal oldalról Szabó adott be egy szabadrúgást, Tusori visszafejelte a labdát az 5-ösnél ácsorgó Fehér elé, utóbbi játékos pedig nagy helyzetben fölé lőtt.

7. perc: Megvan az első hazai akció. A bal szélen futott, Balázs Zsolt beadása azonban nagyon pontatlan volt a végén és elhagyta a játékteret a labda.

5. perc: Ismét siófoki lehetőség, megint a jobb szélről indult az akció, és újfent Haraszti került veszélyes helyzetbe, 12 méteres lövését azonban Vlaszák ki tudta ütni. A kipattanó visszakerült a vendégekhez, egészen pontosan Szabó Jánoshoz, aki balról középre ívelte a labdát, ám azt Hidvégi kézzel a 16-oson belül hatástalanította. Nem lett 11-es! Szerencsére...

2. perc: Rögtön egy érdekes szituáció: Sowunmi ment el a jobb szélen, beadása után Haraszti a 16-oson belül átesett Bogunovic lábán, a játékvezető továbbot intett... A szöglet után a ZTE védői tisztáztak.

1. perc: A Siófok kezdte a mérkőzést. Mindenképpen látványos különbség az előző hazai meccsekhez képest, hogy ezúttal a ZTE B-közép is tiszteletét tette a derbin. El is kel a segítség ebben a nehéz helyzetben.

Pár perc múlva kezdődik a ZTE-Siófok találkozó, a csapatok ezekben a pillanatokban vonulnak föl a kezdőkörbe. A ZTE előzetesen megadott összeállításához képest nincs nagy eltérés, és a vendégek sem szolgáltak túl sok meglepetéssel. A hazaiaknál ismét a Tököli-Meyé csatárkettős rohamoz, és visszakerült a kapuba a rutinos Vlaszák Géza. Szalai Tamás 200., Balázs Zsolt 100. és Kovács Gergely 50. élvonalbeli mérkőzésén szerepelt az előző fordulóban Újpesten, őket köszöntötte a klub a mérkőzés elején.

A holnapi nemzeti ünnepre való tekintettel a Himnusszal kezdődött a mérkőzés, amit az igencsak gyér számú közönség természetesen felállva hallgatott végig. Siófokról nem érkeztek szurkolók.

Nagyon masszív csapat a Siófok, sehová sem feltett kézzel érkezne, Horváth Károly tanítványai. Jelenleg 12 pontjuk van a bajnokságban, de idegenben nem túl acélosak, így a ZTE-nek talán több lehetősége lesz. Nagyon fontos kérdés, hogy ki lő gólt a ZTE-ben, hiszen a csapat csatárai nagyon kevés lehetőséghez jutottak az utóbbi mérkőzéseken, nincs meg az összhang a középpálya és a támadók között, ezért is olyan esetleges a kék-fehérek támadójátéka. Nem is jellemzi ezt jobban mást, mint a tragikusan kevés rúgott gól és az, hogy a csapat házi gólkirálya három góllal a védekező középpályás Kamber. Nem mondhatunk mást, mint hogy hajrá Tököli, hajrá Meyé, hajrá ZTE!

Az előző szezonban 2011. április 27-én találkozott a két csapat Egerszegen, akkor Turkovs és Simon góljára csak Csordás tudott válaszolni, így a hazaiak 2-1 arányban nyertek. Akkor egy hosszú nyeretlenségi szériára tett pontot a ZTE a Siófok legyőzésével, most talán még ennél is nagyobb a tét. Forrás: www.zte.hu

 

21. perc: Huszák helyett Lattenstein a Siófoknál.

19. perc: Cserél a ZTE: Turkovs áll be Szakály helyére.

15. perc: Egy nagy védelmi hiba után Sowunmi került helyz etbe a ZTE 16-osán belül, kissé kisodródva balról 11 méterről kapura továbbított, Vlaszák nagy bravúrral szögletre mentette a volt válogatott játékos lövését.  

12. perc: Huszák kap sárga lapot Meyé visszahúzásáért.

9. perc: Jobb oldali siófoki szöglet után Vlaszák futott alá a labdának, Balázs pedig a gólvonalról mentett fejjel hatalmasat, meccsben tartva ezzel csapatát.

7. perc: Szakály adott nagyon jó labdát Tökölinek, a rutinos játékos a 16-oson belül átvette azt, majd visszaemelte a 2. vonalban érkező Szakálynak, aki kapásból lőtt, de a 10 méteres lövés a vendégek kapujának jobb oldala mellett hagyta el a játékteret.

1. perc: A ZTE kezdte a II. félidőt.  Egyik oldalon sem volt csere a szünetben. Óriási lehetőséggel kezdődik a 2. etap, Kamber startolt rá bal oldalon egy labdára, teljesen egyedül maradt, és a vendégek 16-osán bal sarkából lövésre szánta el magát - csúnyán mellé ment.

I. félidő

46. perc: Szabó kis híján duplázott, miután egy előrevágott labdára ismét lespuskás módjára lecsapott. Jól vette észre, hogy kinn áll Vlaszák, ám lövése elkerülte a kaput. Vége az I. félidőnek.

45. perc: Vezet a Si

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!