Foci

2011.10.19. 16:12

Csak Pádár ne lett volna ott...

Parázs mérkőzésen kapott ki a női labdarúgó NB I 9. fordulójában a Páter Fit-Well Nagypáli. A Femina elleni találkozó után a zalaiak ismét elmondhatják magukról: nem érdemeltek vereséget.

Kerkai Attila

Páter Fit-Well Nagypáli– 1. FC Femina 1-2 (0-0)
Vasboldogasszony, 100 néző. Jv.: Kondákor.

Nagypáli: Kiss E. – Németh (Luczi, 80.), Tölgyesi, Széplaki, Boda (Góczán, 44.) – Csuti (Szegedi, 71.), Horváth, Vörös, Vincze, Rózsás – Végh. Edző: Péter Zoltán.

Óriási lelkesedéssel vetette magát a küzdelembe a Nagypáli együttese, és a 13. percben, Rózsás szabadrúgásánál csak a felső léc mentette meg a vendégeket a góltól. Az első félidő izgalmas, élvezetes mérkőzést hozott, jól szórakoztak a nézők. Szünet után aztán egy ártalmatlan szituációnál a labda a vendégek gólvágójához, Pádárhoz pattant (a többszörös gólkirálynő a Femina eddigi 26 találatából egymaga 19-et szerzett...), aki nem hibázott. A gól sem törte meg a zalaiak lendületét és Végh egyenlített, de rögtön ezután a Nagypáli az ellenfélhez passzolt egy saját 16-osánál elvégzett szabadrúgást, a vendégek pedig (név szerint ki más, mint Pádár...) kihasználták a lehetőséget és megszerezték a győztes találatot.

Gólszerzők: Végh (70.), illetve Pádár (52., 72).

Jók: Horváth, Németh, Vörös.

Péter Zoltán: „Ez volt az a vereség amely után azt kell mondanom, hogy nem érdemeltük meg. Az ellenfél gyakorlatilag kidolgozott helyzet nélkül vert meg bennünket.”

A Nagypáli legközelebb október 29-én (11 óra), a 10. fordulóban, a bajnokság második körének nyitányán játszik itthon, a Fradi ellen.


Futball

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!