Egervár

2012.01.04. 12:07

Óévbúcsúztató kosármeccs Egerváron (fotókkal)

December 29-én az Egervári László Általános Iskola tornatermében szülők és nevelők kosármeccsen mérték össze az erejüket.

Szermjagin Marianna

A játék barátságos kimenetelű volt, s el kell mondani a szülők egyre erősebb csapatot verbuválnak, s egyre fiatalabb tagok kerülnek a vállalkozók közé. Nem beszélve a létszámról, hiszen folyamatos cserére volt  lehetőségük. A játék folyamán mindkét csapat fej-fej mellett haladva küzdött a győzelemért, s végül a szülők csapata dobta be a győztes kosarat. De nem a győzelem a lényeg, hanem az, hogy az évben legalább egyszer kötetlen formában találkozhassanak a pedagógusok és a szülők, s a sport segítségével levezessék az egész évben felgyülemlett stresszt.


A meccs után kellemes  beszélgetéssel töltötték a játékosok és a szurkolók az estét, s kíváncsian kóstolgatták az otthonról hozott saját készítésű pogácsákat és süteményeket, s egy pohár pezsgővel egy sokkal boldogabb és szerencsésebb új évet kívántak egymásnak.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!