Molnár Martina ezüstérmes a felnőtt ob-n is!

Zalaegerszeg - Molnár Martina, a ZTE SK utánpótlás -válogatott súlyemelője most már a felnőttek között is letette a névjegyét: a még csak 17 éves tehetség a felnőtt országos bajnokságon a +69 kg-os súlycsoportban ezüstérmet szerzett.

Kerkai Attila

A ZTE SK emelői közül  a területi kiválasztó és minősítő versenyek alapján öten is kivívták a jogot arra, hogy induljanak a felnőtt magyar bajnokságon. Az élet aztán közbe szólt, hiszen közülük sérülés  miatt a korábbi magyar bajnok  Szanati Szabolcs és Bognár István valamint Györkös Milán sme tudott indulni az ob-n. Ennek következtében csak ketten utaztak el a fővárosba, ahol a BKV Előre terme adott otthont az idei küzdelmeknek. A férfi 62 kg-os súlycsoportban az íelnyűhetetlen Papp Péter most még mindig,  közel a negyvenhez is a pontszerző, a negyedik helyen végzett  178 kg-os (83-95) összetett  eredménnyel.
Az ifjúsági világbajnokságon hetedik helyezést elért Molnár Martina pedig már dobogóesélyesként vehetett részt az idei felnőtt ob-n  és nem is hibázott. A zalaiak 17 esztendős reménysége a +69 kg-os súlycsoportban 180 kg-mal (80-100) ezüstérmet vehetett át a fővárosban.
A ZTE SK örül az  eredményeknek és egyben reménykedik is. Méghozzá abban, hogy a három hét múlva esedékes országos csapatbajnoki döntőre a sérültjei felépülnek, hiszen itzt is jó eredményben bízhatnának az egerszegiek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!