Mindenkit mozgásra invitált Béres Alexandra

Lenti - Szinte végig szemerkélő esőben tornáztak azok a fiatalok és idősebbek, akik Béres Alexandra hívó szavának engedve részt vettek a Mozgassuk meg Lentit nevű program záróeseményén. A fitness világbajnok közös tornaórára hívta a városban élőket.

Gyuricza Ferenc


A sportnapot a Városközpont funkcióbővítő megújítása nevű uniós pályázat részeként szervezték meg, melynek tartalmáról Horváth László polgármester tájékoztatta a jelenlévőket. Szólt arról, hogy a 831 millió forintot meghaladó összköltségű beruházás során teljesen megújul, illetve új funkcióval bővül a művelődési központ és környéke. A pályázat programokat is magába foglal, ezek egyike a sportnap, mely keretében délután kettőtől szombathelyi kötélugrók és hulla-hoppozók, illetve a helyi kangoo aerobik csoport tagjai tartottak bemutatót, de ki is lehetett próbálni az eszközöket. Ezzel párhuzamosan a Dr. Hetés Ferenc Szakorvosi Rendelőintézet védőnői különböző egészségügyi szűrőprogramokra invitálták az érdeklődőket.


A rendezvény zárásaként Béres Alexandra fitness világbajnok invitálta közös tornára a városlakókat. A délután öt órakor kezdődő programra nemcsak a mozogni vágyók látogattak ki, többen azért érkeztek a Vörösmarty úti rendezvénytérre, hogy találkozhassanak a nemzetközi hírű sportolóval.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!