Döbbenetes rendőrségi videó a zalaegerszegi robbanás helyszínéről

Tragédia történt március 7-én délután Botfán, ahol egy 44 éves férfi egy flexszel próbált szétvágni egy 149 milliméteres rombológránát, mely felrobbant. Mint kiderült, a férfi nem ezt az egy veszélyes anyagot tartotta otthon. A fegyver és lőszer arzenálról egy videót bocsájtott rendelkezésünkre a rendőrség.

zaol.hu

 
A rendőrök a szenvedélyes gyűjtő lakásában, a hozzá tartozó melléképületben, sőt még a helyi hajlékában is találtak veszélyes anyagokat. Mint a csütörtöki sajtótájékoztatón elhangzott, háromezernél is több háborús eszközt foglalt le a hatóság. A családi ház egyik szobája dugig volt hadieszközökkel, fegyverekkel, lövedékekkel. Magyarországon ekkora illegális arzenálra hatóságok eddig nem bukkantak, s olyan  robbanószerkezet is előkerült, amit a tűzszerészek csak tankönyvekből ismertek.


A rendőrség videót készített a házban található fegyver, illetve lőszer arzenálról, illetve bemutatják a a veszélyes anyagok megsemmisítését. Nézze meg a videót!

 

 

 

 A teljes háttéranyag és további kapcsolódó anyagok megtekinhetők a www.zalaihirlap.hu oldalon, itt.!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!