2010.04.15. 02:30
Koktélbajnok Zalából
Kovács Tibor nagykanizsai bártender első helyezést ért el a XXI. Magyar Koktél és IX. Flair Bajnokság klasszikus kategóriájában.
Tibor elmondta: az általa kitalált nedű shiso-levélből (egy japán fűszernövény), őrölt gyömbérből, passzírozott lime-ból, fehér rumból, likőrből, eperszirupból és 100 százalékos almaléből készült. Az ital az elkövetkezendő időben az év koktélja címet is viselheti, készítője pedig a novemberben Szingapúrban megrendezendő világbajnokságon képviselheti hazánkat.
Tibor elmondta: az általa kitalált nedű shiso-levélből (egy japán fűszernövény), őrölt gyömbérből, passzírozott lime-ból, fehér rumból, likőrből, eperszirupból és 100 százalékos almaléből készült. Az ital az elkövetkezendő időben az év koktélja címet is viselheti, készítője pedig a novemberben Szingapúrban megrendezendő világbajnokságon képviselheti hazánkat.