Innováció és design otthonra (képgalériával)

Bár sokan azt gondolnák, a vásárok és kiállítások kora leáldozóban van, az V. Pannon Design rácáfolt erre. A nívós lakberendezési seregszemle rengeteg érdeklődőt vonzott Zalaegerszegen a hétvégén.

Varga Lívia

- A mögöttünk hagyott két és fél nap célja a lakásdesign-trendek megismertetése, az innováció népszerűsítése és a magyar gyártók helyzetbe hozása volt, s az érdeklődők sokaságát látva azt hiszem, ezt jórészt sikerült teljesíteni - sorolta Nagy András, a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ügyvezető igazgatója. - Támogatások nélkül persze nehéz lett volna rentábilissá tenni a vásárt, hiszen az érdeklődők ingyen látogathatták, s a kiállítók is kedvezményes áron mutatkozhattak be.


A szakkiállításon minden megtalálható volt, ami az építkezőket, felújítókat érdekelheti, de azok is számos izgalmas dolgot fedezhettek fel, akik csak csinosítgatni akarják otthonukat.
 
A Gamper Üzletház Kft. egy modern és egy rusztikus konyhabútort mutatott be, színvonalas standjuk a városi önkormányzat különdíját nyerte el.
- Fontosnak tartottuk, hogy itt legyünk, egy ilyen szakkiállítás kiváló alkalom arra, hogy minél többen megismerjék cégünket. Érdeklődőkben nem is volt hiány, ami azt mutatja: van igény az ilyen rendezvényekre - fogalmazott Gamper András, a kft. munkatársa.

 
-Sokat dolgoztunk érte, de sokat is várunk ettől a kiállítástól, ami, úgy tűnik, be is váltja a hozzá fűzött reményeket, hiszen korosztályra való tekintet nélkül rengeteg az érdeklődő - jegyezte meg mosolyogva Henczi Éva, az Opta Kerámia ügyvezetője. 
A cég igazi újdonságokkal rukkolt ki. Standjukon az egyedi zuhanykabintól a csaptelepeken át a különféle kőburkolatokig minden megtalálható volt, a színvonalas megjelenésért kiállítói díjat nyertek.

Noha a kiállítás elsősorban a szakma iránt érdeklődőket szólította meg, a kísérő rendezvények igazi családi programmá változtatták, a Csodák Palotája például kreatív kalandot kínált kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!