A téren hajtottak át az autósok! Dugó a belvárosban (képgalériával)

Péntek délután hatalmas forgalmi dugó alakult ki Zalaegerszeg belvárosában. Egy autóbuszt próbáltak elvontatni a polgármesteri hivatal mellől, s a feltorlódott kocsisor miatt sokan a Dísz téren átvágva, majd a Kossuth Lajos utcai kereszteződésnél visszatérve próbálták útjukat folytatni.

zaol.hu

Péntek délután fél 4-kor csodálkozó tekintetű emberek lépkedtek óvatosan a megyeszékhelyi Dísz téren. Nem is csoda: a szökőkút melletti közvetlen placcon ugyanis váratlan kocsisor alakult ki. A sofőrök lépésben haladtak előre, hogy kikerüljenek egy vélhetően lerobbant autóbuszt, melyet a Kossuth Lajos utcáról, a polgármesteri hivatal mellől próbáltak elvontatni a szakemberek.

Az autósok a Dísz téren átvágva, majd a Tüttössy utcán visszakanyarodva a Kossuth Lajos utcai kereszteződésnél tudták folytani az útjukat a Kossuth utcán.

A rendőrségen is érdeklődtünk: a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén nem tudtak információval szolgálni - annyit közöltek velünk, hogy vélhetően a ballagások miatt alakult ki tumultus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!