Döbbenet: Saját gyilkosával dolgozott együtt a megölt férfi

Vasárnap reggel egy ötvenhat éves zalaegerszegi férfi telefonon jelentette, hogy holtan találta ismerősét. Mint kiderült, a bejelentő maga a gyilkos volt.

zaol.hu

A férfi szombaton 14 óráig együtt dolgozott egy ötvennyolc éves zalaegerszegi férfivel egy hegyi épületnél, ahol másnap reggel holtan találta munkatársát.

Az orvos szakértő olyan, idegenkezűségre utaló sérüléseket talált a holttesten, melyek emberölés bűntettének elkövetésére utaltak. A nyomok és elvégzett vizsgálatok a későbbiekben megerősítették az idegenkezűség gyanúját.

Mint a nyomozás során kiderült, a bűncselekmény elkövetésével maga a bejelentő gyanúsítható. Ellene, egyidejű őrizetbe vétele mellett, emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja a büntetőeljárást.   Hogy mi okozta a férfi halálát és mi vezetett a gyilkossághoz arról nem közölt információt a hatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!