Parádés játék: Nyolc gólt adott a ZTE a Lendvának

Zalaegerszeg - A ZTE FC pénteken a szlovén első osztályban szereplő Lendva együttesét látta vendégül. A gólgazdag találkozót fölényesen nyerte a zalagerszegi gárda.

Bóbics László

ZTE FC - NK Nafta Lendva 8-2  (3-0)
Zalaegerszeg, 2009.10.09.

ZTE: Vlaszák  Kocsárdi, Miljatovic (Bogunovic), Kamber (Kovács G.), Máté (Szalai)  Sluka (Petneházi), Horváth I. A.  Rajcomar, Magasföldi, Balázs Zs. (Schultz) Pavicevic (Hadar).


Lendva: Luk  Bozeti, Zemljic (Caban), Oslaj, Kolman (Jankovic)  Horvat (Gelencer), Bukovic, Ceh (Vörös), Koplárovics  Repila, Volas (Sebők).

További képekért klikk a fotóra!
Fotó: Pezzetta Umberto

A vendégcsapatban két egykori egerszegi kedvenc, Sebők József és Koplárovics Béla is itt volt. A ZTE régen látott jó játékot produkált. A  23. percben Rajcomar cselezgetett a jobb oldalon, Horváth I. A. adott középre, Pavicevic az ötösről a bal alsó sarokba fejelt, 1-0. Nem sokkal később Repila a jobb kapufát találta el. A 41. percben Balázs Zsolt adott jó labdát Rajcomarnak, aki  a kapust is kicselezve lőtt a hálóba, 2-0. A 45. percben Pavicevic  a térfél közepéről indulva gurított a kapuba, 3-0.

 Fordulás után még látványosabb lett a ZTE játéka, pedig a Lendva komplett csapattal állt ki. Előbb Gerencer szépített, 3-1. Aztán Pavicevic fejelt újabb gólt, 4-1. Sluka is bravúros találatot jegyzett, 5-1. Ezt követően Schultz 3-szor talált a kapuba (egyet 11-esből), amire Gerencer válaszolt, így alakult ki a 8-2-es végeredmény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!