Nem bírta tovább a szenvedést? - Agyonlőtte magát egy német férfi Galambokon (frissítve)

Galambok - Halántékon lőtte magát egy német állampolgár Galambokon pénteken reggelre virradó éjszaka. A hatvankilenc éves férfi engedély nélkül tartott maroklőfegyverrel oltotta ki életét.

zaol.hu

A rendőrség a helyszíni szemle során az idegenkezűséget kizárta, az ügy körülményeit a Nagykanizsai Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

 Információink szerint az elhunyt súlyos betegségben szenvedett,  a szomszédok szerint ez vezetett szörnyű tettéhez.
 
A ház, amelyben a férfi élt, takaros, rendezett. Előtte árnyat adó, dús lombú fa, udvarán rengeteg növény. A kapun nem mehet be akárki: a postaláda mellől kaputelefon-rendszer kamerája néz farkasszemet a látogatóval. 




Kiáltozásunkra egy ötvenes férfi jött ki, s morcosan kérdezte németül, honnan jöttünk? Válaszunkra egy láthatóan ellentmondást nem tűrő kézlegyintéssel azt mondta: nem tud magyarul, s már fordult is befelé, jelezve, kívül tágasabb.

- Hazajött most a fia Németországból, szerintem azzal találkozott - mondta az egyik közeli szomszéd.  - Ugyanis német volt az elhunyt, állítólag valamikor rendőrként dolgozott. Körülbelül tíz éve költözött Galambokra, s az évek alatt szépen rendbe tette ezt a kis házat. Az utóbbi időben azonban egyre kevesebbet láttam kint, tüdőrákban szenvedett. Úgy tudom, súlyos volt az állapota, már enni sem tudott. Gondolom, belefáradt a küzdelembe... 

A szomszéd azt is elmondta: az egyedül élő férfit zárkózottnak ismerte meg, csak néhány barátja volt. Az egyik rendszeresen látogatta, ő talált rá most is. 


Infomáció: Horváth-Balogh Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!